reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@caltha ostatnio na targach patrzyłam Adamex barletta i powiem Wam, że jest bardzo lekki, głęboka gondola i dobra amortyzacje mają. I tak myślimy nad jego zakupem. Czy któraś z Was ma? :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Koleżanka miała adamex ale model inny, chyba jakoś Pajero. Była zadowolona. Muszę popatrzeć. Bo gdyby amortyzacja i podbijanie były ok w Chicco Urban, to byłby mój, ale to akurat u niego beznadziejne

Wszystko zależy od pogody i tego jak duże się urodzi i jak będzie rosnąć. A tego żadna nie przewidzi. Były już maje że śniegiem i takie bliskie 30st. Dzieci też się rodzą różne i różnie rosną.
Moja z lipca 2014, w zimie wcale nie miała zimowego kombinezonu. Nosiła rozmiar 56 od września, od grudnia 62 i na 68 przeskoczyła dopiero na rok. A teraz prawie 3.5 roku i powoli 86 się robi dobre. Z kolei jej 2lata młodszy kuzyn na 6mcy ważył więcej niż ona mając 2.5roku ;)
Też mam córeczkę z lipca 2014:-), teraz nosimy 98.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.

Ja właśnie też słyszałam same dobre opinie o wózku Adamex.
@Paula1207 @szczesliwa66 gratuluje udanych wizyt [emoji5]

Po tych świętach jestem tak rozleniwiona, że dopiero teraz zmusiłam się do wstania sprzed tv.
Powiedzcie mi czy Was też ciągnie brzuch tak po bokach? Bo nie wiem czy to normalny objaw czy nie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry