caltha
Fanka BB :)
@kamilaasami Pochwal się bryką. Ja ciągle myślę, bo chcę mały, w miarę lekki, łatwy do złożenia, żeby się łatwo podbijał i miał fajny kosz na zakupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanka miała adamex ale model inny, chyba jakoś Pajero. Była zadowolona. Muszę popatrzeć. Bo gdyby amortyzacja i podbijanie były ok w Chicco Urban, to byłby mój, ale to akurat u niego beznadziejne@caltha ostatnio na targach patrzyłam Adamex barletta i powiem Wam, że jest bardzo lekki, głęboka gondola i dobra amortyzacje mają. I tak myślimy nad jego zakupem. Czy któraś z Was ma?
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Też mam córeczkę z lipca 2014:-), teraz nosimy 98.Wszystko zależy od pogody i tego jak duże się urodzi i jak będzie rosnąć. A tego żadna nie przewidzi. Były już maje że śniegiem i takie bliskie 30st. Dzieci też się rodzą różne i różnie rosną.
Moja z lipca 2014, w zimie wcale nie miała zimowego kombinezonu. Nosiła rozmiar 56 od września, od grudnia 62 i na 68 przeskoczyła dopiero na rok. A teraz prawie 3.5 roku i powoli 86 się robi dobre. Z kolei jej 2lata młodszy kuzyn na 6mcy ważył więcej niż ona mając 2.5roku
23tc a z usg 24@szczesliwa66 który tydzień ciąży?