Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Dziewczynki zdrowych spokojnych swiat .rozwiazania we wlasciwym czasie bez.Reszty ciazy bez zadnych dalegliwosci ciazowych.I wszystkiego czego sobie wymarzycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak będę prała wszystko, założyłam tylko żeby zobaczyć jak to w całości wygląda.Ale śliczne. Nie boisz się że w baldachimie tylko kurz będzie się zbierał ?
Złożyliśmy dzisiaj lozeczko-kolyske podoba mi się bardzo. Póki co wszystko wygniecione bo założone na razie prowizorycznie.
Ja bym się bardziej bała SIDS niż kurzu
Witajcie kobietki z samego rana nie mogłam spać bo mnie się koszmary śnią więc pewnie wstaję żeby małego w brzuszku zaspokoić jakimś dobrym jedzeniem ja dla małego mam wszystko po starszym bracie ale na pewno jakieś body kupię