Katherine zs
Fanka BB :)
Dziękuję, jak to dobrze, że na Was można zawsze liczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam normalnie przepisany ranigast, ale siemię lniane podobno pomaga.Ja na początku coś tego typu miałam ale samo przeszło ( dodam ze stosuje utrogestan) samo przeszło .
Ale powiedzcie mi kobiety co na zgagę i ten okropny refluks ? Bleee
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to Ci się coś przyczepiło najlepiej idź do lekarza i on zastosuje leczenie a raczej do gin powinnaś iść albo zadzwoń.Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.
Spokojnie można manti czy renniePóki co nic ... tak się z tym mecze. Teraz zamiast leżeć spać to siedzę w pozycji siedzącej bo inaczej to tak pali ze masakra
Jeszcze tantum rosa do podmywania, jak po porodzieDziękuję, jak to dobrze, że na Was można zawsze liczyć
czyli pyra z gzikiem po prostuHej. Właśnie wróciłam z zakupów - w sklepach istne szaleństwo, przejść się nie da.
Wstawiam sobie ziemniaczki bo mam mega ochotę na takie ziemniaki z masełkiem i z serkiem białym z cebulką [emoji7] I biorę się za pieczenie ciasteczek [emoji3]
Co do kataru to też mam praktycznie od początku i już się zdążyłam przyzwyczaić .
My jedziemy na święta do moich rodziców - czyli jutro jakieś 400 km przed nami, ale każdy tak na prawdę wyczekuje kiedy się pojawimy [emoji16]
Gratuluje udanych wizyt [emoji3]