reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.
Też miałam infekcje grzybicza, lekarz mówił, że prawdopodobnie przez luteinę. Pieklo i swedzialo. Lekarz przepisał globulki i po kilku dniach jak ręką odjął.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.
Mi pomagalo na infekcje mokre chusteczki a nie papier, odpowiednia bielizna i szarw mydlo lub zel intymny :) i przechodzilo samo:) a jak nie to wlasnie gin przepisal jakies czopki to stosowania... Ja czesto lapie infekcje wystarczy ze gdzies ide siku a tam najtanszy papier i to mi wystarczy:\

Ja na początku coś tego typu miałam ale samo przeszło ( dodam ze stosuje utrogestan) samo przeszło .
Ale powiedzcie mi kobiety co na zgagę i ten okropny refluks ? Bleee

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na początku coś tego typu miałam ale samo przeszło ( dodam ze stosuje utrogestan) samo przeszło .
Ale powiedzcie mi kobiety co na zgagę i ten okropny refluks ? Bleee

Ja pije mleko zimne 3.2 mmm:) ale to na chwile pomaga, migdały jem ale to po jakims czasie pomaga i tez nie zbyt :\ jednak zostalam przy proszkach na wrzody na obniżenie kwasu żółciowego bo nic nie pomagalo:\
A co stosowalas juz?

Póki co nic ... tak się z tym mecze. Teraz zamiast leżeć spać to siedzę w pozycji siedzącej bo inaczej to tak pali ze masakra

Póki co nic ... tak się z tym mecze. Teraz zamiast leżeć spać to siedzę w pozycji siedzącej bo inaczej to tak pali ze masakra

Moze spróbuj mleka sie napic, a jak będziesz miala tragedie z zgaga i nic naturalnego Ci nie pomoże sa proszki na yo dla kobiet w ciazy:)

Zrob sobie napar z Imbiru i rumianku pomaga i na mdłości i na zgage , siemię lniane tez pomaga mleko odpowiednia dieta:)

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji846] NIo na początku miałam mdłości wymiotowałam tylko żółcią teraz ta zgaga ajjj co my musimy przejść.. ale co tam damy rade [emoji173]️

Do góry