reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wróciłam z wizyty, gin powiedział że w moim przypadku szyjka długa i twarda więc nie mam się czym przejmować jeśli mowa o twardnienia brzucha.gdyby były skurcze co pół godz lu mb więcej niż 10x w ciągu doby to do szpitala od razu. Cieszę się że jest ok;) jutro zaczynam 23 tc :) magnez brać 2 tabletki nie więcej.
Co do wielkości brzucha mówił że jest taki jak być powinien A moje dodatkowe kg poszły w dupe i biodra ;) chociaż ja tego aż tak nie zauważyłam.. No cóż... jest tego za duzo,wiem. Dziś 72 kg A przed ciąża ok 61;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
Wróciłam z wizyty, gin powiedział że w moim przypadku szyjka długa i twarda więc nie mam się czym przejmować jeśli mowa o twardnienia brzucha.gdyby były skurcze co pół godz lu mb więcej niż 10x w ciągu doby to do szpitala od razu. Cieszę się że jest ok;) jutro zaczynam 23 tc :) magnez brać 2 tabletki nie więcej.
Co do wielkości brzucha mówił że jest taki jak być powinien A moje dodatkowe kg poszły w dupe i biodra ;) chociaż ja tego aż tak nie zauważyłam.. No cóż... jest tego za duzo,wiem. Dziś 72 kg A przed ciąża ok 61;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Z kg to tak jak u mnie :) więc się nie przejmuj [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Hej. Właśnie wróciłam z zakupów - w sklepach istne szaleństwo, przejść się nie da.

Wstawiam sobie ziemniaczki bo mam mega ochotę na takie ziemniaki z masełkiem i z serkiem białym z cebulką [emoji7] I biorę się za pieczenie ciasteczek [emoji3]

Co do kataru to też mam praktycznie od początku i już się zdążyłam przyzwyczaić .

My jedziemy na święta do moich rodziców - czyli jutro jakieś 400 km przed nami, ale każdy tak na prawdę wyczekuje kiedy się pojawimy [emoji16]

Gratuluje udanych wizyt [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My juz też po zakupach ;) korki jak nie wiem co ludzie biegają jak by koniec swiata byl masakra .. Nie patrza czy dziecko idzie czy kobieta w ciazy wrrr!
Ja jak schudlam 2kg w pierwszych tygodniach to nadal waze 56 kg i nie nadrobilam nadal nic:\ brzuszek widac ale nawet ciocia mowila ze strasznie schudlam... A tu jest 18t2d i ani grama nie jest na +.

Ja po wizycie u swojego giną, młody waży 475 gram, jutro zaczyna 22 tydzień. Zastrzyki mam brać do końca a to najbardziej upierdliwy lek z całej mojej listy. Trzeba się przemęczyć. Łożysko jest na swoim miejscu. Zapomniałam zapytać na jakiej mniej więcej wysokości bo zaczęłam gadać o czymś innym. I nie zapytałam czy jeśli "na swoim miejscu" to mogę odwiesić współżycie. Eh zawsze o czymś zapomnę.

3jgxskjosc311c31.png

Ostatnia edycja:
Ja sobie zapisuje o co mam zapytac gin:) a on sie smieje bo mowie ze niech pan poczeka musze sie cos pana zapytac i wyciągam litanie:) hehe

Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.

reklama
Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.

U mnie z posiewu wyszła infekcja grzybicza ( nieliczna ale jednak)[emoji53] nic nie swędziało, wydzielina też ok. Dostałam globulki na 6 dni i to tyle

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Do góry