reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Wróciłam z wizyty, gin powiedział że w moim przypadku szyjka długa i twarda więc nie mam się czym przejmować jeśli mowa o twardnienia brzucha.gdyby były skurcze co pół godz lu mb więcej niż 10x w ciągu doby to do szpitala od razu. Cieszę się że jest ok;) jutro zaczynam 23 tc :) magnez brać 2 tabletki nie więcej.
Co do wielkości brzucha mówił że jest taki jak być powinien A moje dodatkowe kg poszły w dupe i biodra ;) chociaż ja tego aż tak nie zauważyłam.. No cóż... jest tego za duzo,wiem. Dziś 72 kg A przed ciąża ok 61;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
Wróciłam z wizyty, gin powiedział że w moim przypadku szyjka długa i twarda więc nie mam się czym przejmować jeśli mowa o twardnienia brzucha.gdyby były skurcze co pół godz lu mb więcej niż 10x w ciągu doby to do szpitala od razu. Cieszę się że jest ok;) jutro zaczynam 23 tc :) magnez brać 2 tabletki nie więcej.
Co do wielkości brzucha mówił że jest taki jak być powinien A moje dodatkowe kg poszły w dupe i biodra ;) chociaż ja tego aż tak nie zauważyłam.. No cóż... jest tego za duzo,wiem. Dziś 72 kg A przed ciąża ok 61;(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Z kg to tak jak u mnie :) więc się nie przejmuj [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Hej. Właśnie wróciłam z zakupów - w sklepach istne szaleństwo, przejść się nie da.

Wstawiam sobie ziemniaczki bo mam mega ochotę na takie ziemniaki z masełkiem i z serkiem białym z cebulką [emoji7] I biorę się za pieczenie ciasteczek [emoji3]

Co do kataru to też mam praktycznie od początku i już się zdążyłam przyzwyczaić .

My jedziemy na święta do moich rodziców - czyli jutro jakieś 400 km przed nami, ale każdy tak na prawdę wyczekuje kiedy się pojawimy [emoji16]

Gratuluje udanych wizyt [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My juz też po zakupach ;) korki jak nie wiem co ludzie biegają jak by koniec swiata byl masakra .. Nie patrza czy dziecko idzie czy kobieta w ciazy wrrr!
Ja jak schudlam 2kg w pierwszych tygodniach to nadal waze 56 kg i nie nadrobilam nadal nic:\ brzuszek widac ale nawet ciocia mowila ze strasznie schudlam... A tu jest 18t2d i ani grama nie jest na +.

Ja po wizycie u swojego giną, młody waży 475 gram, jutro zaczyna 22 tydzień. Zastrzyki mam brać do końca a to najbardziej upierdliwy lek z całej mojej listy. Trzeba się przemęczyć. Łożysko jest na swoim miejscu. Zapomniałam zapytać na jakiej mniej więcej wysokości bo zaczęłam gadać o czymś innym. I nie zapytałam czy jeśli "na swoim miejscu" to mogę odwiesić współżycie. Eh zawsze o czymś zapomnę.

3jgxskjosc311c31.png

Ostatnia edycja:
Ja sobie zapisuje o co mam zapytac gin:) a on sie smieje bo mowie ze niech pan poczeka musze sie cos pana zapytac i wyciągam litanie:) hehe

Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.

reklama
Pomóżcie kochane, ostatnio miałam więcej wydzieliny, do tego doszło klocie, myślałam że zapalenie pęcherza się robi, a teraz trochę mnie swędzi i na papierze miałam bardzo delikatnie kolor różowy. Jutro muszę iść do ośrodka zdrowia, ale nie wiem czy ktoś wogole przyjmuje. Najgorszy moment na chorowanie. Tak z ciekawości pytam, czy mialyscie takie zakażenie i czym to się leczy lub łagodzi.

U mnie z posiewu wyszła infekcja grzybicza ( nieliczna ale jednak)[emoji53] nic nie swędziało, wydzielina też ok. Dostałam globulki na 6 dni i to tyle

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Do góry