reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Właśnie wyciągnęłam na tyłek spodnie (typu haremki), które kupiłam jakieś trzy lata temu i wtedy były za duże a dziś ledwo weszły mi przez biodra hehe. Po porodzie trzeba będzie się mocno wziac za siebie.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
A u nas pada snieg zimno strasznie:\
Dzis jeszcze musimy dokupić ostatnie rzeczy i jedziemy do centrum;) a tyle ludzi ze jejku:)

@Jetkaa, zazdroszczę Wam tego śniegu.. u nas w wigilie ma być deszczowo i 7 stopni eh.. a tak marzyłam o białych świętach [emoji53]
@Gosika88, ja też będę musiała się ostro za siebie wziąć po powodzenie.. aż się boję ile po świętach przytyje [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Jetkaa, zazdroszczę Wam tego śniegu.. u nas w wigilie ma być deszczowo i 7 stopni eh.. a tak marzyłam o białych świętach [emoji53]
@Gosika88, ja też będę musiała się ostro za siebie wziąć po powodzenie.. aż się boję ile po świętach przytyje [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to samo [emoji6] Mi już żadne moje spodnie nie wchodzą - poszło w biodra, tyłek i brzuch [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to w swoje spodnie nie wchodziłam w 2 miesiącu;) teraz to się nie mieszczą w ciążowe jakie sobie kupiłam i chodzę tylko w legendach!! Także nie macie co narzekać;p

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

My po zakupach :) padlam na 2h ze zmeczenia hehe musialam isc spac:) kupiliśmy juz wszystko mam nadzieje:) małemu lokatorowi w brzuszku w pepco kupilismy misiowy polarowy taki kombinezon bardzo fajny:) i promocja byla wczesniej 35 zl a dziś 15 zl w szoku jest bo juz ostatnio mialam go wziasc ale zapomnialam a dzis taka promocja:)

Takze ostatnie porządki trzeba dokończyć jutro i odpoczywac w gronie rodziny:) mam nadzieje ze te święta beda spokojne:\

Byłam dzisiaj w ośrodku zdrowia, naturalnie ginekolodzy na urlopach do nowego roku. Zastosowałam wszystkie Wasze rady, jeśli się nie polepszy pojadę do szpitala. Byłam wczoraj na zakupach, zabawki perfidnie "przecenione" w górę, te same klocki lego w jednym sklepie 30 zł więcej niż kilka tygodni temu, w smyku o 100 zł więcej. Zabawka Fisher price w smyku 50 zł więcej niż w carrefourze. W sklepach tłumy, ostatni raz robię zakupy na ostatnią chwilę, istne szaleństwo.

reklama
@MB91 do Kalisza mam jakieś 55-60km ;)

@Jetkaa widziałam kiedyś te kombinezony w Pepco :) Ładny :)
Jaki rozmiar kupiłaś?

Ja w spodnie, które nosiłam przed ciążą wchodzę, ale ciasne są na brzuchu.
Legginsy ciążowe z panelem mi zjeżdżają, spodnie z panelem tak samo.
Taki czas przejściowy mam, że nie mam co na dół ubrać...
Bluzki wszystkie dobre :)

Do góry