reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
69 kupilam żeby bylo na pare razy bo 56 to by bylo za male mi sie wydaje piekny jest taki milutki delikatny mmm i fajna promocja byla@MB91 do Kalisza mam jakieś 55-60km
@Jetkaa widziałam kiedyś te kombinezony w Pepco Ładny
Jaki rozmiar kupiłaś?
Ja w spodnie, które nosiłam przed ciążą wchodzę, ale ciasne są na brzuchu.
Legginsy ciążowe z panelem mi zjeżdżają, spodnie z panelem tak samo.
Taki czas przejściowy mam, że nie mam co na dół ubrać...
Bluzki wszystkie dobre
@MB91 do Kalisza mam jakieś 55-60km
@Jetkaa widziałam kiedyś te kombinezony w Pepco Ładny
Jaki rozmiar kupiłaś?
Ja w spodnie, które nosiłam przed ciążą wchodzę, ale ciasne są na brzuchu.
Legginsy ciążowe z panelem mi zjeżdżają, spodnie z panelem tak samo.
Taki czas przejściowy mam, że nie mam co na dół ubrać...
Bluzki wszystkie dobre
Ja mam tak samo :/ nosze tylko spodnie biodrówki, te co przed ciąża, ciążowe jeszcze za duże a normalne w większości za małe.
MB91
Ja też przerzuciłam się na leginsy, ale powiem Wam, że jestem zwolenniczką sukienek dlatego kupiłam sobie grube rajstopy ciążowe i jestem z nich mega zadowolona [emoji16]
Jak u Was nadal przedświąteczny szał? Ja już mam wszystko z mamą zrobione i można powiedzieć, że zaczynamy odliczanie do jutrzejszej wigilii [emoji847]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak u Was nadal przedświąteczny szał? Ja już mam wszystko z mamą zrobione i można powiedzieć, że zaczynamy odliczanie do jutrzejszej wigilii [emoji847]
Blondynka1988
Jetkaa
Ja musze sobie kupic takie rajstopy i sukienkę bo nie mam akurat ciążowych a jak mam to brzuszka nie zmieszcze;\
W tym roku też spedzam wigilię u tesciowej i jakos tak nie czuje klimatu mimo ze mamy snieg.. Ja mam wysprzatane poprane itp bo jestem pedantka , wiec sprzątam zawsze tak jak sie na swieta sprząta a ona przygotowuje na jutro:\ zaluje ze nie z mamą spedze wigilię:\\\
W tym roku też spedzam wigilię u tesciowej i jakos tak nie czuje klimatu mimo ze mamy snieg.. Ja mam wysprzatane poprane itp bo jestem pedantka , wiec sprzątam zawsze tak jak sie na swieta sprząta a ona przygotowuje na jutro:\ zaluje ze nie z mamą spedze wigilię:\\\
Hej dziewczyny [emoji6]
Ja też jestem za sukienkami i ubieram praktycznie na każde wyjście [emoji6] tylko jak rano lecę z młodym do przedszkola to wyciągam legginsy [emoji12] i też nie mam typowo ciążowych, kupiłam normalnie w reserved. Dzisiaj zakupiłam pierwszy ciuszek dla mojego maluszka [emoji16]( mimo, że mam dużo to nie mogłam się oprzeć [emoji12])
@Jetkaa, kombinezon super! Ja mam podobny po synku jeszcze
Ja też jestem za sukienkami i ubieram praktycznie na każde wyjście [emoji6] tylko jak rano lecę z młodym do przedszkola to wyciągam legginsy [emoji12] i też nie mam typowo ciążowych, kupiłam normalnie w reserved. Dzisiaj zakupiłam pierwszy ciuszek dla mojego maluszka [emoji16]( mimo, że mam dużo to nie mogłam się oprzeć [emoji12])
@Jetkaa, kombinezon super! Ja mam podobny po synku jeszcze
reklama
Blondynka1988
Ja ubranek mam już ful
Od rozmiaru 56 do 68 nakupiłam
Od rozmiaru 56 do 68 nakupiłam