reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@MB91 do Kalisza mam jakieś 55-60km ;)

@Jetkaa widziałam kiedyś te kombinezony w Pepco :) Ładny :)
Jaki rozmiar kupiłaś?

Ja w spodnie, które nosiłam przed ciążą wchodzę, ale ciasne są na brzuchu.
Legginsy ciążowe z panelem mi zjeżdżają, spodnie z panelem tak samo.
Taki czas przejściowy mam, że nie mam co na dół ubrać...
Bluzki wszystkie dobre :)
69 kupilam żeby bylo na pare razy;) bo 56 to by bylo za male mi sie wydaje;) piekny jest taki milutki delikatny mmm;) i fajna promocja byla:)

@MB91 do Kalisza mam jakieś 55-60km ;)

@Jetkaa widziałam kiedyś te kombinezony w Pepco :) Ładny :)
Jaki rozmiar kupiłaś?

Ja w spodnie, które nosiłam przed ciążą wchodzę, ale ciasne są na brzuchu.
Legginsy ciążowe z panelem mi zjeżdżają, spodnie z panelem tak samo.
Taki czas przejściowy mam, że nie mam co na dół ubrać...
Bluzki wszystkie dobre :)

Ja mam tak samo :/ nosze tylko spodnie biodrówki, te co przed ciąża, ciążowe jeszcze za duże a normalne w większości za małe. ;)

dev131ps___.png

Ja też przerzuciłam się na leginsy, ale powiem Wam, że jestem zwolenniczką sukienek dlatego kupiłam sobie grube rajstopy ciążowe i jestem z nich mega zadowolona [emoji16]

Jak u Was nadal przedświąteczny szał? Ja już mam wszystko z mamą zrobione i można powiedzieć, że zaczynamy odliczanie do jutrzejszej wigilii [emoji847]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja musze sobie kupic takie rajstopy i sukienkę bo nie mam akurat ciążowych a jak mam to brzuszka nie zmieszcze;\
W tym roku też spedzam wigilię u tesciowej i jakos tak nie czuje klimatu mimo ze mamy snieg.. Ja mam wysprzatane poprane itp bo jestem pedantka , wiec sprzątam zawsze tak jak sie na swieta sprząta a ona przygotowuje na jutro:\ zaluje ze nie z mamą spedze wigilię:\\\

Ja kupiłam świąteczna sukienkę z miejscem większym na brzuszek ;)

Przygotowania już skończone, leżę sobie z herbatka i książka na kanapie i świętuję :)

Hej dziewczyny [emoji6]
Ja też jestem za sukienkami i ubieram praktycznie na każde wyjście [emoji6] tylko jak rano lecę z młodym do przedszkola to wyciągam legginsy [emoji12] i też nie mam typowo ciążowych, kupiłam normalnie w reserved. Dzisiaj zakupiłam pierwszy ciuszek dla mojego maluszka [emoji16]( mimo, że mam dużo to nie mogłam się oprzeć [emoji12])
@Jetkaa, kombinezon super! Ja mam podobny po synku jeszcze

reklama
Do góry