reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Gratuluję udanych wizyt :)
Ja dziś też po połówkowych. Wszystko dobrze, 350g. Strasznie ciężki do zbadania przez ruchliwość. I jest duża różnica w szczegółowości badania między zwykłym połówkowym a szukaniem ewentualnych wad- ten sam lekarz a inaczej wyglądała wizyta dziś niż u córki

Załączniki

• IMG_20171220_201807.jpg
    IMG_20171220_201807.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama
A moj synus ponad pol kilo ,a ma 19 tyg i 1 dzien .Pewnie bedzie duzy jqk jego brat 4550.nie mam fajnych zdjec z usg.widac sie lekarce nie chcialo .usypiam synusia i puszczam mu kolysanki i chyba ja zaraz usne.Pozniej mu sama zaspiewam .Maly w brzuszku tez to bardzo lubi.
To rzeczywiście kawał mężczyzny. Zwłaszcza przy moim- u mnie 20+5tc a 350g

A propos reakcji dzieci na rodzeństwo. Moja ma 3lata 5mcy i spytała, gdzie będzie mieszkał bratek. Mówię, że w kuchni (chcemy kuchnię przenieść do salonu, a tam zrobić drugi pokój). Biedna się rozpłakała, że ona nie chce żeby bratek spał w kuchni, bo on musi mieć swój pokój i łóżeczko

Labradory to niestety jedne z głupszych psów i ciekawe z czym zmieszany. Ja bym nie wzięła skoro Ty nie chcesz. Bo kto będzie wyprowadzał? Rano i wieczorem może on, a w międzyczasie? Już Tu raczej. Z wózkiem sobie nie wyobrażam tak dużego psa i ciężkiego w ułożeniu.

Labradory to jedne z głupszych psów....? Wow, to ciekawe dlaczego są często psami ratowniczymi i asystującymi??
Ja mam labradora i jest cudowny - grzeczny i bardzo mądry, nie boję się spacerów z nim i z wózkiem... A psa trzeba ułożyć, każdą rasę i laby nie są wcale cięższe do ułożenia niż inne rasy - znam pełno super labów!!

Witam dziewczyny [emoji6] Kubuś w przedszkolu, a ja muszę za chwile zabrać się za porządki w kuchni [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam ale zimno brr wracam od mlodego z przedszkola autobusem .przyjade do domu ogarne cos a potem od nowa autobusem po mlodego .Jutro sobie psedskole odpuszczam bo jedziemy do mojej mamy na wigilie .Juz sie ciesze bo sobie odpoczne troche .Zaszalalam w tym roku z moja namlodsza siostra .Kupilysmy choinke ozdoby prezenty drobne nie wiem czy do naszej kii sie wszystko zmiesci ale to konbi wiec powinno.Siostra jeszcze bierze swoje swinki .wiec mlody z racji przzygotowan nie idzie a poza tym maz ma wyjsc wczesniej z pracy to wczesniej wyjedziemy na wies do mamy.Mamy do przejechanie 60 km

Do góry