reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gratuluję udanych wizyt :)
Ja dziś też po połówkowych. Wszystko dobrze, 350g. Strasznie ciężki do zbadania przez ruchliwość. I jest duża różnica w szczegółowości badania między zwykłym połówkowym a szukaniem ewentualnych wad- ten sam lekarz a inaczej wyglądała wizyta dziś niż u córki

Załączniki

• IMG_20171220_201807.jpg
    IMG_20171220_201807.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
A moj synus ponad pol kilo ,a ma 19 tyg i 1 dzien .Pewnie bedzie duzy jqk jego brat 4550.nie mam fajnych zdjec z usg.widac sie lekarce nie chcialo .usypiam synusia i puszczam mu kolysanki i chyba ja zaraz usne.Pozniej mu sama zaspiewam .Maly w brzuszku tez to bardzo lubi.
To rzeczywiście kawał mężczyzny. Zwłaszcza przy moim- u mnie 20+5tc a 350g

A propos reakcji dzieci na rodzeństwo. Moja ma 3lata 5mcy i spytała, gdzie będzie mieszkał bratek. Mówię, że w kuchni (chcemy kuchnię przenieść do salonu, a tam zrobić drugi pokój). Biedna się rozpłakała, że ona nie chce żeby bratek spał w kuchni, bo on musi mieć swój pokój i łóżeczko

Labradory to niestety jedne z głupszych psów i ciekawe z czym zmieszany. Ja bym nie wzięła skoro Ty nie chcesz. Bo kto będzie wyprowadzał? Rano i wieczorem może on, a w międzyczasie? Już Tu raczej. Z wózkiem sobie nie wyobrażam tak dużego psa i ciężkiego w ułożeniu.

Labradory to jedne z głupszych psów....? Wow, to ciekawe dlaczego są często psami ratowniczymi i asystującymi??
Ja mam labradora i jest cudowny - grzeczny i bardzo mądry, nie boję się spacerów z nim i z wózkiem... A psa trzeba ułożyć, każdą rasę i laby nie są wcale cięższe do ułożenia niż inne rasy - znam pełno super labów!!

Witam dziewczyny [emoji6] Kubuś w przedszkolu, a ja muszę za chwile zabrać się za porządki w kuchni [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam ale zimno brr wracam od mlodego z przedszkola autobusem .przyjade do domu ogarne cos a potem od nowa autobusem po mlodego .Jutro sobie psedskole odpuszczam bo jedziemy do mojej mamy na wigilie .Juz sie ciesze bo sobie odpoczne troche .Zaszalalam w tym roku z moja namlodsza siostra .Kupilysmy choinke ozdoby prezenty drobne nie wiem czy do naszej kii sie wszystko zmiesci ale to konbi wiec powinno.Siostra jeszcze bierze swoje swinki .wiec mlody z racji przzygotowan nie idzie a poza tym maz ma wyjsc wczesniej z pracy to wczesniej wyjedziemy na wies do mamy.Mamy do przejechanie 60 km

Do góry