reklama
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Moze bedzie olaf maz ma wybrac imie taka byla umowa
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt!
@Gosika88, i dobrze zrobiliście bo teraz to chyba nie był dobry czas na pieska.. oby było jej dobrze w nowej rodzinie [emoji6]
@Gosiaczek1202, czyli podobnie jak u mnie, będziesz miała drugiego synka tak? [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Gosika88, i dobrze zrobiliście bo teraz to chyba nie był dobry czas na pieska.. oby było jej dobrze w nowej rodzinie [emoji6]
@Gosiaczek1202, czyli podobnie jak u mnie, będziesz miała drugiego synka tak? [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Blondynka1988
@sredec1982 moja ginekolog się przejęła twardym brzuchem.
Sprawdziła szyjkę, ale jest długa, twarda, więc super!
pH pochwy też dobre.
Brzuch twardy od zaparć i z tym mam walczyć.
Młody waży 451g
Miał wszystkie pomiary robione jak przystało na USG połówkowe i jest wszystko prawidłowe
Sprawdziła szyjkę, ale jest długa, twarda, więc super!
pH pochwy też dobre.
Brzuch twardy od zaparć i z tym mam walczyć.
Młody waży 451g
Miał wszystkie pomiary robione jak przystało na USG połówkowe i jest wszystko prawidłowe
Gosiaczek1202
Bedzie drugi synek i dobrze z mezczyznami jestem obeznana.Na dodatek mam wszyatko na chlopaka to kasiorki troche zostanie .Troche sie boje jak starszy syn bedzie na mlodszego reagowal.Ma 3.5 roku i juz mu mowilam o braciszka
Blondynka1988
Gosiaczek1202
Nie stanelo jeszcze na olafie troche jeszcze czasu mamy na imie .A to maz ma wybrac.
Bedzie drugi synek i dobrze z mezczyznami jestem obeznana.Na dodatek mam wszyatko na chlopaka to kasiorki troche zostanie .Troche sie boje jak starszy syn bedzie na mlodszego reagowal.Ma 3.5 roku i juz mu mowilam o braciszka
To podobnie jak ja [emoji6] mój starszak ma 4 lata, w sierpniu skończy 5 więc też nie wiem jak zareaguje.. tzn cieszy się i chce brata ale jest jedynakiem z każdej strony i pewnie cieżko będzie mu się dzielić [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
Gosiaczek1202
Moj synus podobnie to tesciow wnuk nr1 a mojej mamy 2 z tym ze wnuczka ma 18lat skonczone.Moj syn jest z maja .W brzuszku lokator ma tez w maju wyjsc z brzuszka.