reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja nie dobieram sobie nic do głowy bo bym zwariowała. A powiedzcie mi jak się czujecie rano ? Ja np już nie śpię od 6;30 i wstałam zrobiłam sobie śniadanie bo już mnie żołądek zacza bolec i zjadłam i dalej tak mi zle tak jakbym miała wymiotować ale nie bede wymiotować.... i tak mnie muli czy nie wiem jak to nazwać. Tez tak macie ?

Ja biorę magnez i nospe nawet po 3 razy ale nic to nie daje... z dzieckiem wszystko ok 340 g szczęścia [emoji4] czekam na wizytę u swojego lekarza bo to było bez badania żadnego, tylko usg i tyle

Zdjęcia z usg wrzuciłem w odpowiednim wątku

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A ktory masz tydzien ciazy?

Ja biorę magnez Magnella raz dziennie.
Nie stosuję innych leków bez konsultacji z lekarzem.
Też mam cały czas twardy brzuch. Czytałam na necie, że w 20 tygodniu to normalne.
Skurczy na szczęście! nie mam! :)
Dzisiaj u nas 20+2 :)

U mnie tez 20 tydzien za mniej jak tydzirn mam wizyte.DoDowiem sie co z normami krzywej cukrzycowej.Przed wypiciem strasznie slodkiej glukozy ble wyszlo mi powyzej normy a po wypiciu w normie.Podobno bardzo duzo czynnikow wplywa na wynik.Nawet czy dzien wczesniej duzo sie chodzilo echh zawsze cos.Caly tydzien synus byl u tesciowej ale sie stęskniłam za nim .I jeszcze z kataru nie moge sie wyleczyc .Synus mnie zarazil a przy mojej astmie nie jest wzkazane nos miec zatkany.Jutro idziemy z mlodym na strefe zabaw dla dzieci. Ale bedzie mial frajdę

Hej dziewczyny, piszę do was pełna żalu i złości na siebie. Z 3 miesiące temu kupiłam sobie nowiuteńki telefon pierwszy raz w życiu. No to się nim nacieszyłam całe 3 miesiące. Dzisiaj wychodząc z łazienki przechodziłam koło ubikacji i musiał mi się z ręki wyślizgnąć i do tej ubikacji wpaść...
Teraz leży w ryżu od godziny, wątpię jednak, że to coś da..
Dzięki Bogu zdjęcia z podróży poślubnej wcześniej przerzucałam na komputer, bo bym sobie nie wybaczyła chyba :(

Malineczkaa, mój syn 2 lata temu wrzucił mi telefon do wanny [emoji53] ale polecał w ryżu i działa do dziś [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja to mam spanie rano oo i to jakie! Z synkiem wstajemy kolo 10tej;)ale zas pozno spac chodze:\
Do 23 wczoraj jadlam galaretki drobiowe mmm:) az buzie mam zranilna bo z octem :)
Link do: Malineczkaa94 mi raz tez wpadl i jakoś dzialal :) a na gwarancji go nie masz czy coś? :\

Trzymam kciuczki za udana wizyte!!:) ✊

Do góry