reklama
Bobo25
Aktywna w BB
Ja nie dobieram sobie nic do głowy bo bym zwariowała. A powiedzcie mi jak się czujecie rano ? Ja np już nie śpię od 6;30 i wstałam zrobiłam sobie śniadanie bo już mnie żołądek zacza bolec i zjadłam i dalej tak mi zle tak jakbym miała wymiotować ale nie bede wymiotować.... i tak mnie muli czy nie wiem jak to nazwać. Tez tak macie ?
Bobo25
Aktywna w BB
Trzymamy kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj po południu mam przyspieszoną wizytę i dowiem czy wszystko w porządku. Od nocy mam z nerwów rozwolnienie, kaszel nie ustępuje męczy jak cholewka.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
szczesliwa66
Fanka BB :)
A ktory masz tydzien ciazy?Ja biorę magnez i nospe nawet po 3 razy ale nic to nie daje... z dzieckiem wszystko ok 340 g szczęścia [emoji4] czekam na wizytę u swojego lekarza bo to było bez badania żadnego, tylko usg i tyle
Zdjęcia z usg wrzuciłem w odpowiednim wątku
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Blondynka1988
Ja biorę magnez Magnella raz dziennie.
Nie stosuję innych leków bez konsultacji z lekarzem.
Też mam cały czas twardy brzuch. Czytałam na necie, że w 20 tygodniu to normalne.
Skurczy na szczęście! nie mam!
Dzisiaj u nas 20+2
Nie stosuję innych leków bez konsultacji z lekarzem.
Też mam cały czas twardy brzuch. Czytałam na necie, że w 20 tygodniu to normalne.
Skurczy na szczęście! nie mam!
Dzisiaj u nas 20+2
Gosiaczek1202
U mnie tez 20 tydzien za mniej jak tydzirn mam wizyte.DoDowiem sie co z normami krzywej cukrzycowej.Przed wypiciem strasznie slodkiej glukozy ble wyszlo mi powyzej normy a po wypiciu w normie.Podobno bardzo duzo czynnikow wplywa na wynik.Nawet czy dzien wczesniej duzo sie chodzilo echh zawsze cos.Caly tydzien synus byl u tesciowej ale sie stęskniłam za nim .I jeszcze z kataru nie moge sie wyleczyc .Synus mnie zarazil a przy mojej astmie nie jest wzkazane nos miec zatkany.Jutro idziemy z mlodym na strefe zabaw dla dzieci. Ale bedzie mial frajdę
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, piszę do was pełna żalu i złości na siebie. Z 3 miesiące temu kupiłam sobie nowiuteńki telefon pierwszy raz w życiu. No to się nim nacieszyłam całe 3 miesiące. Dzisiaj wychodząc z łazienki przechodziłam koło ubikacji i musiał mi się z ręki wyślizgnąć i do tej ubikacji wpaść...
Teraz leży w ryżu od godziny, wątpię jednak, że to coś da..
Dzięki Bogu zdjęcia z podróży poślubnej wcześniej przerzucałam na komputer, bo bym sobie nie wybaczyła chyba
Teraz leży w ryżu od godziny, wątpię jednak, że to coś da..
Dzięki Bogu zdjęcia z podróży poślubnej wcześniej przerzucałam na komputer, bo bym sobie nie wybaczyła chyba
Gosiaczek1202
Moja nokia po kapieli w klopiku wysuszeniu nadal dzialal.Wiec kakas nadzieja jest .Mojej siostrze ciagle cos sie z telefonem dzialo.
reklama
Jetkaa
Hej dziewczyny
Ja to mam spanie rano oo i to jakie! Z synkiem wstajemy kolo 10tejale zas pozno spac chodze:\
Do 23 wczoraj jadlam galaretki drobiowe mmm az buzie mam zranilna bo z octem
Link do: Malineczkaa94 mi raz tez wpadl i jakoś dzialal a na gwarancji go nie masz czy coś? :\
Trzymam kciuczki za udana wizyte!!
Ja to mam spanie rano oo i to jakie! Z synkiem wstajemy kolo 10tejale zas pozno spac chodze:\
Do 23 wczoraj jadlam galaretki drobiowe mmm az buzie mam zranilna bo z octem
Link do: Malineczkaa94 mi raz tez wpadl i jakoś dzialal a na gwarancji go nie masz czy coś? :\
Trzymam kciuczki za udana wizyte!!