reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ktory masz tydzien ciazy?
21... boli dalej.. rano tylko zaprowadzam córkę do przedszkola, drobne zakupy i leżę, potem jakiś obiad ale tak naprawdę na odwal się i dalej leżę... nigdy aż tak nie miałam... to moja 3 ciąża, może szyjka się skraca czy coś.... nie wiem a może to nic takiego, może tym razem mam takie mocne przrpowiadajace
Hej dziewczyny, piszę do was pełna żalu i złości na siebie. Z 3 miesiące temu kupiłam sobie nowiuteńki telefon pierwszy raz w życiu. No to się nim nacieszyłam całe 3 miesiące. Dzisiaj wychodząc z łazienki przechodziłam koło ubikacji i musiał mi się z ręki wyślizgnąć i do tej ubikacji wpaść...
Teraz leży w ryżu od godziny, wątpię jednak, że to coś da..
Dzięki Bogu zdjęcia z podróży poślubnej wcześniej przerzucałam na komputer, bo bym sobie nie wybaczyła chyba :(
Ojej, oby się udalo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczynki [emoji39] Ja tym razem z lepszymi wiadomościami bo wychodzimy dzisiaj [emoji3] wychodzi 18 tydzień ciąży i uwaga ... córeczka będzie [emoji3][emoji844]

Jestem mega szczęśliwa [emoji39]

Twardnienie brzucha po bokach jest normalne - tak mi dzisiaj powiedział ordynator. Kwestia rozluźnienia się i wzięcia No-spy[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pięknie @MB91 gratuluję córeczki [emoji9]

Doczytałam teraz ze te bóle mogą być z powodu tego ułożenia glowkowego juz... ze mogą być kłopoty z chodzeniem i ciągnięcie brzucha... co myślicie?

W ciazy wszystko mozliwe.Jestem w drugiej i caly czas sie ucze .No biore sie za porzadki w domu bo jak moje male slonce przyjdzie moj synek to chce oczy porzadkiem nacieszyć do tej pory zanim moj marcelek z pokoju zrobi plac zabaw i tor przeszkod

@MB91 GRATULACJE!!! :D
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, już trochę ochłonęłam, bo od złoszczenia się na siebie chyba mi się telefon nie naprawi :)
Mnie najbardziej boli, że telefon jest na gwarancji ale nie obejmuje ona zalania.. mój mąż coś tam kombinuje, żeby wysuszyć i spróbować coś wskurać a jak się nie uda to zanieść na gwarancje i zobaczyć, może coś poradzą, może za dopłatą coś tam naprawią a jak się nie da, to nic - będę musiała kupić nowy ;)

Pięknie @MB91 gratuluję córeczki [emoji9]

Doczytałam teraz ze te bóle mogą być z powodu tego ułożenia glowkowego juz... ze mogą być kłopoty z chodzeniem i ciągnięcie brzucha... co myślicie?

Ja bylam na usg w tedy jak mnie bolał brzuchol i gin mi powiedział ze syn normalnie lezy na boczku:) więc u mnie to chyba nie to.. Ale wiadomo kazda ciaza jest inna.. Bo glowka do dolu uklada sie chyba troche pozniej.

Na naszym etapie ciąży to chyba dziecko zmienia jeszcze pozycję milion x na dobę ;)

Ja ostatnio mam mega mało czasu, przygotowania do świąt, do tego zaczęłam wdrażać do pracy dziewczynę która będzie mnie zastępować od marca. A w drugiej pracy mega użeram się z amerykańską pocztą która nie dość że opóźnia dostawę to jeszcze klientom kłamie, że paczki nie wyleciały z Polski jeszcze (a wyleciały ponad 3 tygodnie temu), złożyłam w tym tygodniu prawie 300 reklamacji pocztowych i czuję się jak robot ;)

W ciąży te same objawy to może być coś normalnego lub zapowiedź problemów i weź tu nie zwariuj.

Dziś byłam w przedszkolu u córki robić ciasteczka i zdobić pierniki. Za to w domu nic pod święta nie zrobione. Jutro będzie choinka, więc się klimat zacznie robić.

Hej dziewczyny u mnie też ból brzucha powoli się zaczyna ale ja miałam rozejscie spojenia lonowego w poprzednich ciażach więc pewnie powoli zaczyna się powtorka z rozrywki :errr:

Monia Mat jak będziesz następnym razem u ginekologa powiedz żeby ci sprawdził spojenie łonowe czy wszystko ok niechce straszyć ale to najgorsza dolegliwość ciążowa ból nie do opisania od około 30 tygodnia prawie nie mogłam chodzić :rolleyes:

reklama
Uff w końcu usiadłam by odpocząć. Umylismy okna (ja wewnątrz, mąż na zewnątrz), sprzatnelam kuchnie, poprasowalam i czuję się jak dętka. Ale tym skakaniem na prawo i lewo chyba uspilam mojego małego slodziaka :)

3jgxskjosc311c31.png

Do góry