sredec1982
Fanka BB :)
Najważniejsze jest Twoje zdrowie. Każdy myśli o swoich sprawach i nie interesuje go innej osoby życie więc nie przejmuj się pracą. Chcą dla siebie dobrze i tyle. Bądź pewna siebie i nie martw się tym co oni od Ciebie oczekują.jestes na l4 i nie mają prawa naciskać na powrót. Ja od kilku dni się znów boję o dzidzia. Mam wieczorem napięty brzuch, biorę magnezu ale to raczej nie pomaga. Czytam w necie to dziewczyny straszą przedwczesnym porodem..;( także oszczędzaj się.Dziewczyny musze sie wygadac, bo z tego stresu wszystko mi z rak leci... dzwonili dzis z pracy, kiede wpadne w odwiedziny ( czytaj chcemy wiedziec kiedy przyjdziesz i powiesz ze wracasz). Jestem na macierzynskim, i juz wtedy jak powiedzialam ze w ciazy jestem juz bylo biadolenie, kto moje obowiazki przejmie, a to a tamto i juz nawet jak urodzilam byly tel, jak zrobic to czy tamto...
I teraz jak sobie ponysle ze w przyszlym tyg musze isc i zakomunikowac im ze jeszcze nie wracam, to poprostu mam dosc na sama mysl o tym ...
Na pocieszenie w poniedzialek mam wizyte i zobacze co u dzidzi, ale to i tak nie zmienia faktu, ze ta rozmowa siebiznesowa denerwuje strasznie
A dodatkowo, Zuzka ma trzydniowke i jeszcze zabki chyba jej ida...pelen komplet
Mozemy tes zrobic linka do takiej tabelki w gmail i tak wpisywac dane dot. naszych dzidzisow, z dzieczynami z kwietniowek tak mialysmy i do tej pory prowadzimy fajna sprawa taki podglad
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka