reklama
MoniaMat
Zaangażowana w BB
Ja biorę magnez i nospe nawet po 3 razy ale nic to nie daje... z dzieckiem wszystko ok 340 g szczęścia [emoji4] czekam na wizytę u swojego lekarza bo to było bez badania żadnego, tylko usg i tyle
Zdjęcia z usg wrzuciłem w odpowiednim wątku
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdjęcia z usg wrzuciłem w odpowiednim wątku
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Fanka BB :)
Ja zazylam nospe ze względu na to ze w nocy budzą mnie te skurcze, w 1 ciazy tak nie mialam a te napinanie sie i twardnienie brzucha mam od 2 tyg..:\ gin powiedzial ze to normalne.. Ale lepiej sprawdzic daj znac co i jakJa mam to samo z brzuchem. Nie wiem czy to skurcze, raczej nie bo jak czytam skurcze mijają po ok minucie A mnie trzyma takie napięcie non stop. W sumie jak chodzę to to czuje bo jak leżę jest ok. Biorę magnez ale za wiele nie pomaga. Słyszałam że aż 6 tabletek dziennie powinno się w takich momentach brać ale ja też nie chce sama na własną rękę przesadzić.w czwartek mam gina to go zapytam skąd to,czy szyjka ok... ech
....
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Jetkaa
Właśnie powiem Ci ze jestem w szoku bo syn nie ma kataru ani kaszlu... Wypadl mu ochydny czop z ucha. Kropli do ucha nie ma tylko do oczu weszlo zapalenie tych kanalikow i antybiotyk w zawiesinie. Noi oczywiście paracetamol, i oslone. Nie wiem czy mi siedzi wszysko w zatokach bo nie ma kataru a pediatra mowila ze musial miec katar a nic nie mial..Jetkaaa, o uchu miałam ci napisać i zapomniałam ostatnio. Moja córcia miała kilka razy. Grunt to leki - krople do nosa i do ucha. Plus właściwe wycieranie nosa. Jak synek ducha mocno zatykają jedna dziurkę. Jak dmucha dwie na raz to wsio z nosa wduchuje do ucha. I poszukaj laryngologa. Pediatra nie zawsze wie co zapisać i jak leczyć skutecznie.
Jetkaa
Zobaczymy jutro jaki będzie czy antybiotyk dziala bo jezeli tak bede spokojna, a jezeli nadal bedzie mial rope w oczkach i czerwone to pojade prywatnie do laryngologa albo wezwe go do siebie.. Bo jednak antybiotyk nie dziala odrazu przy pierwszej dawce.. Mama mowila mi zeby robić mu tez oklad z wody z soli tzn zagotować wode i sol i przykladac taki sam efekt daje jak plokanie gardla woda z sola.
Bobo25
Aktywna w BB
Ja tez mam nie raz te uczycie ciagniecie w brzuchu czy bole podbrzusza ale podobno to wszystko to powiększanie się macicy.Ja zazylam nospe ze względu na to ze w nocy budzą mnie te skurcze, w 1 ciazy tak nie mialam a te napinanie sie i twardnienie brzucha mam od 2 tyg..:\ gin powiedzial ze to normalne.. Ale lepiej sprawdzic daj znac co i jak
Jak wyglądają skurcze ? Bo ja nawet nie wiem
sredec1982
Skurcze... No właśnie z tego co czytam to łapią i ustępują i wtedy może skracać się szyjka dlatego troszkę sie zmartwilam czy może to napięcie brzucha to to... Ale liczę że jednak nie stąd czekam do czwartku na wizyte. Właśnie wstałam i dalej mam takie napięcie brzucha.. czyli trzyma cały czas. W poniedziałek miałam usg ale tam to tylko dzidzia oglądali. No trochę się uspokoilma że nie tylko ja tak mam i skoro tyle osób poleca nospe i magnez to może to właśnie normalne..
Fajnie że majówki są aktywne na forum,jak przeglądam kwietniowki to jeden post na dzień,a dziewczyny z marca to raz na kilka dni ktoś napisze...ciekawe czy z czasem to się tak dzieje..Mam nadzieję że tu będziecie do końca aktywne i po porodzie też pochwalicie się swoimi dzieciaczkami
Fajnie że majówki są aktywne na forum,jak przeglądam kwietniowki to jeden post na dzień,a dziewczyny z marca to raz na kilka dni ktoś napisze...ciekawe czy z czasem to się tak dzieje..Mam nadzieję że tu będziecie do końca aktywne i po porodzie też pochwalicie się swoimi dzieciaczkami
kamilaasami
Serdec z tymi skurczami to chyba różnie ... ja miałam dopiero te porodowe po oxy więc nie bardzo nawet wiem o czym mówicie ... brzuch mi się napina gdy się denerwuje i pobolewa mnie cały prawy bok ale to z nerwów więc nic mądrego nie podpowiem.
Co do częstotliwości pisania na forum to zależy tylko od nas moje dziecko ma rok I osiem miesięcy a na marcowkach2016 jest ruch jak w ulu spada na weekendy i w porze obiadu ale dzieje się ... dzieje tutaj jeszcze może nie czujemy się tak zzyte. Część dziewczyn z tego co piszecie przeszła na fb. Mi ta forma nie odpowiada. Gdyby tak było nie wchodzilabym na forum tylko poszukala kogoś na fb
Co do częstotliwości pisania na forum to zależy tylko od nas moje dziecko ma rok I osiem miesięcy a na marcowkach2016 jest ruch jak w ulu spada na weekendy i w porze obiadu ale dzieje się ... dzieje tutaj jeszcze może nie czujemy się tak zzyte. Część dziewczyn z tego co piszecie przeszła na fb. Mi ta forma nie odpowiada. Gdyby tak było nie wchodzilabym na forum tylko poszukala kogoś na fb
reklama