reklama
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Juz po wizycie wyglada na to ze bedzie drugi chlopak , ciesze sie chociaz mialam nadzieje na dziewczynke.bicia serca nie chcial pokazac za to tak gonil po brzuchu i sisiorkiem wymachiwal na prawo i lewo ze wiwidzialam taki malusi ale byl.Zostalam doglebnie zbadana dowcipnie i przezbrzusznie .I bede robic badanie glukozy a fuj jak sobie ptlrzypomne.Jeszcze mi pani doktor mowi ze bedzie wiekszy od mojego pierwszego o matko a pierwszy mial piec kilo bez pieciu dkg
To spory chłopak mój miał 3750g.też po cichu marzę o dziewczynce ale się okaże może dziś się dowiem.Glukoza bleeee najgorsze dla mnie badanie.Juz po wizycie wyglada na to ze bedzie drugi chlopak , ciesze sie chociaz mialam nadzieje na dziewczynke.bicia serca nie chcial pokazac za to tak gonil po brzuchu i sisiorkiem wymachiwal na prawo i lewo ze wiwidzialam taki malusi ale byl.Zostalam doglebnie zbadana dowcipnie i przezbrzusznie .I bede robic badanie glukozy a fuj jak sobie ptlrzypomne.Jeszcze mi pani doktor mowi ze bedzie wiekszy od mojego pierwszego o matko a pierwszy mial piec kilo bez pieciu dkg
Najważniejsze że wszystko dobrze i maluszek aktywny uśmiałam się z tego machania siusiakiem
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
tysia123
Dziewczynki powodzenia na wizytach.
Czekam na kuriera, ma przywiezc starszej fotelik.
Ppwoli zaczynam myslec o prezentach pod poduszke I na swieta. Nie chce zostawiac tego na ostatnia chwile.
Wczoraj kupowalam kilka rzeczy dziewczynom na wyprzedazach I kusilo mnie wziac cos malusienkiego chlopiecego ale kurcze jakos caly czas w tego syna nie wierze. Jak gin potwierdzi w polowie grudnia to wtedy poszaleje
Czekam na kuriera, ma przywiezc starszej fotelik.
Ppwoli zaczynam myslec o prezentach pod poduszke I na swieta. Nie chce zostawiac tego na ostatnia chwile.
Wczoraj kupowalam kilka rzeczy dziewczynom na wyprzedazach I kusilo mnie wziac cos malusienkiego chlopiecego ale kurcze jakos caly czas w tego syna nie wierze. Jak gin potwierdzi w polowie grudnia to wtedy poszaleje
Teraz czekanie na wyniki kiedy będą długo się czeka?Ja też już po. Nie taki wilk straszny. W sumie to light i gdyby nie ryzyko poronienia, to mogłabym mieć codziennie. Dzieć się tylko pod igłę ciągle pchał głową
caltha
Jakieś 3-4tygodnie.Teraz czekanie na wyniki kiedy będą długo się czeka?
reklama
Ja już po wizycie wszystko dobrze serduszko bije mój starszy syn mógł ze mną być na usg gin pyta kogo chce on ze brata gin mówi a jak będzie siostra młody na to to też przeżyję gin po chwili chyba będziesz musiał przeżyć bo może być siostra ale potwierdzimy na następnej wizycie