reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witam majoweczki:) nie uwierzcie wczoraj brat do mnie przyjechal o 23 bo musi mojemu pomoc cos tam zrobic i zrobil mi zakupy siatke owocow i slodyczy :) mmm siedzialam do 1 w nocy i jadlam i jadlam hehe:) oni się tylko smieli ze mnie:) zaskoczyl mnie:)

Ja dzis endykrynolog i jutro ginekolog w koncuuuu !!! :) miłego i spokojnego dnia zycze ;*

reklama
Uff udalo sie wczoraj pani doktor pulmonolog mnie przyjela mimo ze nie mialam wiwizyty.Jako pierwsza .warto bylo czekac , ale tam byly same moherowe bereciki staruszki .Jak sie na mnie oburzyly ze pierwsza zostalam przyjeta .Dostalam leki ktore mniej dzidzi szkodza a teraz jade na wizyte .Moze sie pokaze upragniona corcia,chociaz lepiej by bylo zeby zdrowe bylo .

Ech chyba czlowiek sie starzeje w 1 ciazy nie mialam astmy zylakow i bralam tylko witaminy ciazowe a tu takie cuda .Chyba sie szykuje geriatria.A to starsze pokolenie takie zdrowe .Zauwazylam ze teraz ciezarne bez chorob typlu cukrzyca lub choroby tarczycy czy cisnieni na palcach jednej reki mozmozna policzyc

Witam majoweczki:) nie uwierzcie wczoraj brat do mnie przyjechal o 23 bo musi mojemu pomoc cos tam zrobic i zrobil mi zakupy siatke owocow i slodyczy :) mmm siedzialam do 1 w nocy i jadlam i jadlam hehe:) oni się tylko smieli ze mnie:) zaskoczyl mnie:)

Ja dzis endykrynolog i jutro ginekolog w koncuuuu !!! :) miłego i spokojnego dnia zycze ;*
No proszę jaka niespodzianka ja mam dziś gin idę z synem jak będzie usg przez brzuch to go zawolam żeby sobie zobaczył brata albo siostrę :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff udalo sie wczoraj pani doktor pulmonolog mnie przyjela mimo ze nie mialam wiwizyty.Jako pierwsza .warto bylo czekac , ale tam byly same moherowe bereciki staruszki .Jak sie na mnie oburzyly ze pierwsza zostalam przyjeta .Dostalam leki ktore mniej dzidzi szkodza a teraz jade na wizyte .Moze sie pokaze upragniona corcia,chociaz lepiej by bylo zeby zdrowe bylo .
Super ze Cie przyjęła :-)

No proszę jaka niespodzianka ja mam dziś gin idę z synem jak będzie usg przez brzuch to go zawolam żeby sobie zobaczył brata albo siostrę :-)

A w ktorym tyg jestes ?:) mam nadzieje ze tez juz będzie usg przez brzuch:) kurcze tez bym poszla z mama lub moim D:) ale u nas nie za bardzo lubia jak pacjentki maja osobe towarzysząca:\ nawet zdj usg nie daje żadnej:((
Noo niespodzianka taka ze hoho:) wczesny Mikołaj hehe:) a akurat mialam mega ochotę na słodkie :) trzymam kciuki !

Trzymam kciuki za wizyty ja dziś gin więc może podejrze kto mieszka u mnie biorę syna może też zobaczy swoje rodzeństwo :-) spokojnego dnia bez problemów

A w ktorym tyg jestes ?:) mam nadzieje ze tez juz będzie usg przez brzuch:) kurcze tez bym poszla z mama lub moim D:) ale u nas nie za bardzo lubia jak pacjentki maja osobe towarzysząca:\ nawet zdj usg nie daje żadnej:((
Noo niespodzianka taka ze hoho:) wczesny Mikołaj hehe:) a akurat mialam mega ochotę na słodkie :) trzymam kciuki !
Jeśli dobrze pamiętam i liczę to 14tydz 6 dzien jeszcze nie brałam tam nikogo mam nadzieję że lekarz pozwoli i tak muszę zabrać młodego bo nie ma z kim zostać a lekcje ma tak ze nie zdążę go odebrać

czesc
ja dzisiaj pierwszy dzien na wolnym
ponoc atmosfera w pracy nieciekawa z tego powodu ;/
zawiozlam dzieci do szkoly i przedszkola, i zabieram sie a spokojne gruntowne porzadki calego domu :)
trzymam kciuki za pozytywne wiesci z wizyt
bede czesciej zagladac :)
milego dnia

reklama
czesc
ja dzisiaj pierwszy dzien na wolnym
ponoc atmosfera w pracy nieciekawa z tego powodu ;/
zawiozlam dzieci do szkoly i przedszkola, i zabieram sie a spokojne gruntowne porzadki calego domu :)
trzymam kciuki za pozytywne wiesci z wizyt
bede czesciej zagladac :)
milego dnia
Tylko się nie przemecz za bardzo ;-) ja już w drodze do gin

Do góry