reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Trzymamy kciuki mijisiamt [emoji110]

Ja tez dziś wizyta późnym popołudniem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z Was jest aktywna fizycznie w ciazy? Ciekawi mnie to, pewnie niektorym samopoczucie nie pozwala.

Jakoś przestałam ćwiczyć jak zaszlam w ciążę, mam jakieś lęki, że się przecwicze. Ale na basen planuje zacząć chodzić. Ja mam natomiast inne pytanie, jak się depilujecie w ciąży, są artykuły że niby nie powinno się woskiem i depilatorem, a niektórzy piszą żeby nie przesadzać.

Dzięki dziewczyny. W takim razie poproszę o ksero [emoji6]
Zazdroszczę Wam tych wizyt ! Ja dopiero 14.12 eh..
Ze mnie też typ leniwca.. W pierwszej ciąży wstawałam z łóżka około 11.. obiad przeważnie jadłam u teściowej więc miałam życie księżniczki [emoji12] aż dziw, że przytyłam tylko 13kg [emoji23] teraz sama zmuszam się do lekkiej aktywności tzn codziennie krótki spacerek [emoji6] prowadzę i odbieram też syna z przedszkola więc codziennie wstaje o 7 [emoji12] ale cieszę się bo pewnie znowu spałabym do południa, a tak mam chociaż odrobinę ruchu [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jakoś przestałam ćwiczyć jak zaszlam w ciążę, mam jakieś lęki, że się przecwicze. Ale na basen planuje zacząć chodzić. Ja mam natomiast inne pytanie, jak się depilujecie w ciąży, są artykuły że niby nie powinno się woskiem i depilatorem, a niektórzy piszą żeby nie przesadzać.
Ja maszynka ale znam osoby które używaly depilatora czy wosku to zależy jak zbosisz ból czasem w ciąży jest się bardziej wrażliwym i uważam że jeśli ktoś przed ciąża tak się depilowal to czemu nie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja ćwiczyć nie mogę miałam w dwóch poprzednich ciażach rozejscie spojenia lonowego i teraz też się na to zapowiada u mnie nawet dłuższy spacer będzie męka za jakieś 3 miesiące :frown: ból nie do opisania :rolleyes: Ale nawet jakbym nie miała zagrożenia to i tak bym nie ćwiczyła jestem leniwa do ćwiczeń :-) :)

Ja tez nie bardzo mogę ćwiczyć, bo biorę leki podtrzymujące ciążę i mam uważać ;) Ale dostalam zielone światło jesli chodzi o basen i mam zamiar sie wybrać za niedługo :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja maszynka jakos wole o depilatorze slyszalam nie za bardzo dobre opinie ze np wlosy poznieh wrastaly w skore..
Hmm ja tez mam lenia nie lubie w ciazy chodzic i sie meczyc. Ale jakos staram się mam synka 3 letniego wiec jakos jestem aktywna ale nie jakos bardzo:)
I też biore leki na podtrzymanie więc sie oszczędzam:)
Ja wizytę mam za 3 dni w koncu po 4 tygodniach czekania:\ ciekawa jestem czy wszysko ok z dzidzia:)

reklama
Mój zestaw lenia też nic mi się nie chce wczoraj miałam dużo energii dziś kako koc tv i słodkośc :-)
1511185264-5e6f0b0670eb60e2-aaaaaa.jpeg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry