reklama
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Ale zrobilas smaka na prince polo i kakao.. a za oknem snieg i ziiiimnoMój zestaw lenia też nic mi się nie chce wczoraj miałam dużo energii dziś kako koc tv i słodkośc :-)
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dziś coś zimno nie chce się z domu ruszać brrrrAle zrobilas smaka na prince polo i kakao.. a za oknem snieg i ziiiimno
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
klaslaw1987
Fanka BB :)
To nie dobrze ja miałam kiepska sobotę i niedzielę chodziłam jak struta
klaslaw1987
Tak pamiętam pisałaś o sytuacji ciężko się nie stresować jeszcze pogoda kiepska ponura i się nic nie chce ja mam czasem ochotę gdzieś pojechać i odpocząć chodź chwilę od wszystkiego
klaslaw1987
Ja myślę coraz poważniej nad wyjazdem w piątek po dentyści na kilka dni do domu. Teraz ta intrygantka dowiedziała się o ciąży i juz nazywa nasza mała bachorem i mówi że to nie będzie nigdy jej siostra i w związku z tym ze ma wyznaczony termin rozprawy na 8 stycznia o wybór ośrodka wychowawczego to twierdzi ze chcemy się jej pozbyć bo będzie nasz bachor... nie jest łatwo tego słuchać skoro to jak nóż w serce...
To na pewno nie jest przyjemne ale staraj się jej nie pokazywać że to Cie rusza wiem ze to ciężkie ale jak taka osoba czuje Twój słaby punkt to będzie w niego walić ile wlezie bo chce Cie jak najbardziej zranić.może to nie jest zły pomysł żeby pojechać do domu trochę zmienić klimat i odpocząćJa myślę coraz poważniej nad wyjazdem w piątek po dentyści na kilka dni do domu. Teraz ta intrygantka dowiedziała się o ciąży i juz nazywa nasza mała bachorem i mówi że to nie będzie nigdy jej siostra i w związku z tym ze ma wyznaczony termin rozprawy na 8 stycznia o wybór ośrodka wychowawczego to twierdzi ze chcemy się jej pozbyć bo będzie nasz bachor... nie jest łatwo tego słuchać skoro to jak nóż w serce...
reklama
klaslaw1987
Z drugiej strony nie chce zostawiać mojego faceta samego z tymi problemami... staram się wyłączyć ale to nie jest łatwe. ..To na pewno nie jest przyjemne ale staraj się jej nie pokazywać że to Cie rusza wiem ze to ciężkie ale jak taka osoba czuje Twój słaby punkt to będzie w niego walić ile wlezie bo chce Cie jak najbardziej zranić.może to nie jest zły pomysł żeby pojechać do domu trochę zmienić klimat i odpocząć