reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@olandia bardzo mi przykro, to najgorsza z możliwych w tym stanie wiadomości :hmm:Dużo sił życzę. Przytulam wirtualnie...

Pozostałym dzień dobry i miłego dnia.

reklama
Mój zestaw lenia też nic mi się nie chce wczoraj miałam dużo energii dziś kako koc tv i słodkośc :-)
1511185264-5e6f0b0670eb60e2-aaaaaa.jpeg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zrobilas smaka na prince polo i kakao.. :) a za oknem snieg i ziiiimno :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

To może taki klimat teraz... my mamy problemy z naszą średnia i chyba łatwiej nie będzie. ..

Tak pamiętam pisałaś o sytuacji ciężko się nie stresować jeszcze pogoda kiepska ponura i się nic nie chce ja mam czasem ochotę gdzieś pojechać i odpocząć chodź chwilę od wszystkiego

Ja myślę coraz poważniej nad wyjazdem w piątek po dentyści na kilka dni do domu. Teraz ta intrygantka dowiedziała się o ciąży i juz nazywa nasza mała bachorem i mówi że to nie będzie nigdy jej siostra i w związku z tym ze ma wyznaczony termin rozprawy na 8 stycznia o wybór ośrodka wychowawczego to twierdzi ze chcemy się jej pozbyć bo będzie nasz bachor... nie jest łatwo tego słuchać skoro to jak nóż w serce...

Ja myślę coraz poważniej nad wyjazdem w piątek po dentyści na kilka dni do domu. Teraz ta intrygantka dowiedziała się o ciąży i juz nazywa nasza mała bachorem i mówi że to nie będzie nigdy jej siostra i w związku z tym ze ma wyznaczony termin rozprawy na 8 stycznia o wybór ośrodka wychowawczego to twierdzi ze chcemy się jej pozbyć bo będzie nasz bachor... nie jest łatwo tego słuchać skoro to jak nóż w serce...

To na pewno nie jest przyjemne ale staraj się jej nie pokazywać że to Cie rusza wiem ze to ciężkie ale jak taka osoba czuje Twój słaby punkt to będzie w niego walić ile wlezie bo chce Cie jak najbardziej zranić.może to nie jest zły pomysł żeby pojechać do domu trochę zmienić klimat i odpocząć

reklama
To na pewno nie jest przyjemne ale staraj się jej nie pokazywać że to Cie rusza wiem ze to ciężkie ale jak taka osoba czuje Twój słaby punkt to będzie w niego walić ile wlezie bo chce Cie jak najbardziej zranić.może to nie jest zły pomysł żeby pojechać do domu trochę zmienić klimat i odpocząć

Z drugiej strony nie chce zostawiać mojego faceta samego z tymi problemami... staram się wyłączyć ale to nie jest łatwe. ..

Do góry