reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Łoooo matko znowu temat jedzenia.
Ja dzisiaj na urodzinach zjadłam kawałeczek tortu -dosłownie na łyżeczce i pol kawałka ciasta. Było tak pyszne ze zamilkła z wrażenia. ZazdrosCze wam jedzenia. Dodam ze zalałam ciastko kawa i ponad litrem wody. Cukier w normie.

Dobranoc [emoji846]

Co do wózka to gdzie te zdjęcia??? Chyba ze pominęłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dopiero zaczęłam jeść... schudłam 7kg z powodu wymiotów. Jeśli do kolejnej wizyty nic nie przytyje to miał być szpital ale chyba już mi nie grozi pewnie się coś podniosło skoro zaczęłam jeść

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas kolejny dzień paskudy się zapowiada. Chyba czas się na śniadanie mobilizować, ale ciężko z łóżka wyjść. Mój na rybach.

Ja jestem ważona na każdej wizycie.
Na pierwszej miałam 57,4kg, na drugiej 57,9kg, na trzeciej 58,3kg a we wtorek będzie czwarta wizyta i się okaże :p

Dzień dobry :)

Ja jeszcze nie kupuję, jest jeszcze czas.

Gniję w łóżku, brzydko za oknem, dziś dzień lenistwa.

Powiem szczerze że nie wiem ile ważę, dziwię bo lekarz nie zważył mnie ani w dwóch wizyt w szpitalu też tego nie robili. Mieszczę się w ciuchy więc chyba nic nie przytyłam. I tak dziwię się że bardziej nie schudłam bo jem tylko jogurty i staram się pożywny obiad a pomiędzy objadam się owocami. Zazdroszczę wam że tak mało ważycie. Po pierwszej ciąży miałam 20+ schudłam szybko bo karmiłam ale po roku przytyłam, zaczęło się jak wróciłam do pracy, siedzący tryb życia i odkąd osiągnęłam wagę 70kg przy wzroście 157 omijałam wagę szerokim łukiem. Walczyłam z tym ale na marne. Po 30tce przemiana mi się zmieniła.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam już full ciuchów ale pomieszane z dziewczęcymi więc chyba z połowa odpadnie. Wszystko ładnie poukładane i opisane rozmiarami a będę musiała jeszcze to wszystko poprac i znów poukładać [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Do góry