LilithGoth32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiHej dziewczyny! Mnie czeka dzis najbardziej stresujacy dzien od kiedy jestem w ciazy - obrona magistra. Od rana mnie wymiotuje byle tam dojechac i cos wydukac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba ze ktos ja przechodzil bez objawow pelen energii i wogole to moze i piekny stan u mnie piekny po miedzy koszmarnymi chwilami hahah
Trzymam kciuki! Będzie dobrze [emoji4]Hej dziewczyny! Mnie czeka dzis najbardziej stresujacy dzien od kiedy jestem w ciazy - obrona magistra. Od rana mnie wymiotuje byle tam dojechac i cos wydukac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Myślę, że podwójny musi byćPowodzenia na obronie napewno dasz radę ja pamiętam swoją obronę rano taki ból brzucha mnie złapał że nie mogłam się wyprostować myślałam że nie dojadę szczególnie że ja należę do osób które wszystkim się stresuje niestety co do ubranek to u nas w Uk jest super sklep Mother Care ale ceny też są powalajce czasami kupię coś dla chłopaków np.ostatnio kupiłam im po 2 pizamki sa super mega przyjemne i nic się nie dzieje po praniu napewno dłużej wytrzymają niż takie ze zwykłego sklepu co do wózka do ja mam dylemat czy kupować podwójny czy nie młodszy będzie miał dopiero 20 miesiecy a jest z niego łobuz i uciekinier więc dostawka odpada
Z tańszych dobrych: ff Tesco i hm, endo, z droższych to KappAhlMacie jakieś ubrankowe pewniaki? A raczej firmy które robią dobrej jakości ubranka. Od zawsze byłam fanką Ewa Klucze.