reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Caltha ja tez w poprzednich ciazach nie miałam absolutnie żadnych zachcianek za to teraz nadrabiam wszystko [emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megi kciukasy wszystkie będziemy trzymać [emoji3] dasz rade[emoji106]

Wy ciągle o tym jedzeniu a ja tak muszę uważać co jem bo jak coś nie pasuje to zaraz out do kibelka. Głównie to jogurty pije jem no i staram się obiady normalnie jeść pomiędzy owoce i rodzynki. Pieczywo mi się odbija, wiecie czym mogłabym je zastąpić ale żeby nie było na mące???? Słodkie mi nie wchodzi , ciasta w ogóle ewentualnie jakieś cukierki ale to tak jeden na dzień. Masakra ja już chce normalnie jeść.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Natalia ja wafle ryżowe, słone krakersy, suchy chleb... tez miałam masakre z wymiotami... juz nie wierzyłam ze kiedykolwiek minie... teraz jest znacznie lepiej, nie jest rewelacyjnie ale umiem juz jeść

Jaki wozek kupilas? Ja wiem, ze jest wczesnie, ale tez powoli chodzi mi cos po glowie :-D

Emmaljunga z wielka gondola. W porównaniu z poprzednim wózkiem ten jest wielki[emoji846] i ciężki. Polecam dla mam które mieszkają w domach lub z windą.
Jest cudowny [emoji6]

@likithgoth to jak po iście królewskiej uczcie całkiem przyzwoity wynik [emoji847]

Gosia super ze możesz spacerować!!!

Miłego dnia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emmaljunga z wielka gondola. W porównaniu z poprzednim wózkiem ten jest wielki[emoji846] i ciężki. Polecam dla mam które mieszkają w domach lub z windą.
Jest cudowny [emoji6]

@likithgoth to jak po iście królewskiej uczcie całkiem przyzwoity wynik [emoji847]

Gosia super ze możesz spacerować!!!

Miłego dnia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Którą kupiłaś? Też miałam- petarda wózek.
Wrzuć w wątek wózkowy ;)

Dziekuje dziewczyny :) jestescie wspaniale!! nie wiem co sie ze mna dzieje w czasie ciazy. Ale mam problem z zapamiętywaniem, brakuje mi nagle słowa, albo jak ktos mi przerwie to zapominam o czym mówiłam. Nauka na obrone to byla męka :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje dziewczyny :) jestescie wspaniale!! nie wiem co sie ze mna dzieje w czasie ciazy. Ale mam problem z zapamiętywaniem, brakuje mi nagle słowa, albo jak ktos mi przerwie to zapominam o czym mówiłam. Nauka na obrone to byla męka :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kisiel ciążowy z mózgu- też to mam ;)

Do góry