reklama
Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jetkaa
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Ja sie z zakupem jeszcze musze wstrzymać przynajmniej do grudnia bo w tedy poznam płeć choc wam juz zazdroszczę tych malych zakupów hehe
My z synkiem napisaliśmy wczoraj list do Mikołaja i syn zadowolony bo listu nie było rano tylko figurka z czekolady mikolaja hehe teraz tylko czekwc na prezenty
Trzymam kciuki dziewczyny i gratuluję udanych juz wizyt
Ja sie z zakupem jeszcze musze wstrzymać przynajmniej do grudnia bo w tedy poznam płeć choc wam juz zazdroszczę tych malych zakupów hehe
My z synkiem napisaliśmy wczoraj list do Mikołaja i syn zadowolony bo listu nie było rano tylko figurka z czekolady mikolaja hehe teraz tylko czekwc na prezenty
Trzymam kciuki dziewczyny i gratuluję udanych juz wizyt
Którą kupiłaś? Też miałam- petarda wózek.
Wrzuć w wątek wózkowy
@caltha wrzucę jak wrócę do domu !! Kupiłam klasyczna emme mondial duo combi z klasycznym stelażem a buda z eko skory- chciałam w materiale ale Była okazja Wiec kupiłam [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Fanka BB :)
Też ją miałam, waniliowa ekoskora i chromowany stelaż. Kupiłam super atrakcyjnie i sprzedałam drożej hehe@caltha wrzucę jak wrócę do domu !! Kupiłam klasyczna emme mondial duo combi z klasycznym stelażem a buda z eko skory- chciałam w materiale ale Była okazja Wiec kupiłam [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witam, mam termin na 30 maj 2018...mogę dołączyć? Może trochę późno bo widzę sporo postów w temacie, ale chciałabym dołączyć. Jestem już mamą prawie 8 miesięcznej córeczki o którą staraliśmy się 4 lata a tu teraz taka niespodzianka, kompletnie nieuwierzenia, ja jestem trochę przestraszona ale narazie optymistycznie....może któraś z Was jest w podobnej sytuacji...? Pozdrawiam