reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Tylko ja mam 155 cm wzrostu i też jestem drobna więc z podwójnym wózkiem będę śmiesznie wygladac jak wogole będzie mnie widać za tego wózka:rofl:

reklama
Tak h&m uwielbiam głównie tam kupuje dla chłopaków a George to jest u nas w takich supermarketach asda czasami też coś kupię ale szybko się niszczą ubrania co do next to drogi chyba że są promocje :wink:

Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny:)
Ja sie z zakupem jeszcze musze wstrzymać przynajmniej do grudnia bo w tedy poznam płeć:) choc wam juz zazdroszczę tych malych zakupów hehe :)

My z synkiem napisaliśmy wczoraj list do Mikołaja i syn zadowolony bo listu nie było rano tylko figurka z czekolady mikolaja :) hehe teraz tylko czekwc na prezenty:)

Trzymam kciuki dziewczyny i gratuluję udanych juz wizyt:)

@caltha wrzucę jak wrócę do domu !! Kupiłam klasyczna emme mondial duo combi z klasycznym stelażem a buda z eko skory- chciałam w materiale ale Była okazja Wiec kupiłam [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też ją miałam, waniliowa ekoskora i chromowany stelaż. Kupiłam super atrakcyjnie i sprzedałam drożej hehe

reklama
Witam, mam termin na 30 maj 2018...mogę dołączyć? Może trochę późno bo widzę sporo postów w temacie, ale chciałabym dołączyć. Jestem już mamą prawie 8 miesięcznej córeczki o którą staraliśmy się 4 lata a tu teraz taka niespodzianka, kompletnie nieuwierzenia:laugh2:, ja jestem trochę przestraszona ale narazie optymistycznie....może któraś z Was jest w podobnej sytuacji...? Pozdrawiam

Do góry