reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tylko ja mam 155 cm wzrostu i też jestem drobna więc z podwójnym wózkiem będę śmiesznie wygladac jak wogole będzie mnie widać za tego wózka:rofl:

reklama
Tak h&m uwielbiam głównie tam kupuje dla chłopaków a George to jest u nas w takich supermarketach asda czasami też coś kupię ale szybko się niszczą ubrania co do next to drogi chyba że są promocje :wink:

Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny:)
Ja sie z zakupem jeszcze musze wstrzymać przynajmniej do grudnia bo w tedy poznam płeć:) choc wam juz zazdroszczę tych malych zakupów hehe :)

My z synkiem napisaliśmy wczoraj list do Mikołaja i syn zadowolony bo listu nie było rano tylko figurka z czekolady mikolaja :) hehe teraz tylko czekwc na prezenty:)

Trzymam kciuki dziewczyny i gratuluję udanych juz wizyt:)

@caltha wrzucę jak wrócę do domu !! Kupiłam klasyczna emme mondial duo combi z klasycznym stelażem a buda z eko skory- chciałam w materiale ale Była okazja Wiec kupiłam [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też ją miałam, waniliowa ekoskora i chromowany stelaż. Kupiłam super atrakcyjnie i sprzedałam drożej hehe

reklama
Witam, mam termin na 30 maj 2018...mogę dołączyć? Może trochę późno bo widzę sporo postów w temacie, ale chciałabym dołączyć. Jestem już mamą prawie 8 miesięcznej córeczki o którą staraliśmy się 4 lata a tu teraz taka niespodzianka, kompletnie nieuwierzenia:laugh2:, ja jestem trochę przestraszona ale narazie optymistycznie....może któraś z Was jest w podobnej sytuacji...? Pozdrawiam

Do góry