reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witam, mam termin na 30 maj 2018...mogę dołączyć? Może trochę późno bo widzę sporo postów w temacie, ale chciałabym dołączyć. Jestem już mamą prawie 8 miesięcznej córeczki o którą staraliśmy się 4 lata a tu teraz taka niespodzianka, kompletnie nieuwierzenia:laugh2:, ja jestem trochę przestraszona ale narazie optymistycznie....może któraś z Was jest w podobnej sytuacji...? Pozdrawiam

Gratulacje! U mnie roznica pomiedzy dziecmi bedzie rok i 10 msc, wiec jednak sporo wieksza. Podobno pierwszego roku przy takiej roznicy mozna nie pamietac w ogole.. :-D a potem juz z gorki!

Dziewczyny odnosnie wozkow - radzicie kupic gondole osobno i nosidlo? Spacerowki nie chce. Zalezy mi na czyms leciutkim, bo mam schody do pokonania :-(

reklama
Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super że się wchłania,ja miałam krwiaka i wczoraj byłam ns wizycie i okazało sie ze go już niema ewakuował się także u Ciebie tez tak będzie trzymam mocno kciuki:)

Witam, mam termin na 30 maj 2018...mogę dołączyć? Może trochę późno bo widzę sporo postów w temacie, ale chciałabym dołączyć. Jestem już mamą prawie 8 miesięcznej córeczki o którą staraliśmy się 4 lata a tu teraz taka niespodzianka, kompletnie nieuwierzenia:laugh2:, ja jestem trochę przestraszona ale narazie optymistycznie....może któraś z Was jest w podobnej sytuacji...? Pozdrawiam
Witaj :) między mną a siostrą jest 15mcy różnicy, podobną różnicę wieku ma drugą siostra między córką a synem (16mcy)

Gratulacje! U mnie roznica pomiedzy dziecmi bedzie rok i 10 msc, wiec jednak sporo wieksza. Podobno pierwszego roku przy takiej roznicy mozna nie pamietac w ogole.. :-D a potem juz z gorki!

Dziewczyny odnosnie wozkow - radzicie kupic gondole osobno i nosidlo? Spacerowki nie chce. Zalezy mi na czyms leciutkim, bo mam schody do pokonania :-(
U mnie będzie podobna różnica czyli około rok i 9 miesiecy :tak: a jaki wózek kupujesz ? Ja myślę nad podwójnym :rolleyes:

I powiedz Twoja siostra ogarnia? Bo ja juz sie nasluchalam ze zwariowalismy, ze dzieciom krzywde robimy tak mala roznica wieku i nie beda sie tolerowac...
Na razie ogarnia hehe teraz są 3mce z dwójką. Starsza widać, że czuje się trochę odrzucona. Moja mama też dawała radę, a była sama- tata w Niemczech, rodzice daleko, a po 6mcach powrót do pracy

reklama
Ja chyba kupię podwójny bo mój mały łobuz to idzie w inną stronę niż ja chce po czym lubi robić awantury trochę wcześniej zaczął ale już potrafi położyć się na asfalcie i płakać przy starszym synku tego nie doświadczyłam :realmad:

Do góry