reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

U mnie podobnie, córka 6mcy weszła w 56, a na 62 zmieniła dopiero koło roku. A ty wszyscy kup 3 sztuki 56 bo po tygodniu będzie małe i więcej 62 i 68 hehe

To tez kruszynke mialas? Ile wazyla?
Zosia w 4 miesiacu weszla w 62 i pozniej juz szybko przybierala. Teraz ma 14 miesiecy i nosi 74-86, w zaleznosci od firmy... bo to tez ma znaczenie, ubranka w HM np sa duzo wieksze niz w innych sklepach.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
No to teraz już wiem i się nie wybieram [emoji4] może w środę jak będę w Rumii na prenatalnym to bym wpadła do galerii Rumia.

A ja bylam w Galerii Baltyckiej pod koniec wrzesnia i bylam zachwycona wyborem ubran ciazowych;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

W H&M, gdzie indziej to nie patrzylam nawet. Cudem sie powstrzymalam, zeby czegos nie kupic;)) moze akurat trafilam na dostawe?
Generalnie to polecam zakupy online, bo w sklepach stacjo, wybor jest duzo mniejszy.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

W Bałtyckiej nie byłam,ale chyba miałaś szczęście. ostatnio zajrzałam do hm jak byliśmy na Matarnii. Kilka rzeczy na wieszakach. Nie byli rozmiarów. Tez ogarniam zakupy online.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w 13 tyg poprzedniej ciąży ginekolog powiedziała, że wie ale nie powie jeszcze ( ja już wtedy wiedziałam, że chłopak ) dowiedziałam się w 16 tygodniu [emoji6]
A co do ubranek to u nas było odwrotnie.. rozmiar 56 praktycznie nieużywany.. Kuba urodził się 3920g i 61 cm [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry