reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mnie podobnie, córka 6mcy weszła w 56, a na 62 zmieniła dopiero koło roku. A ty wszyscy kup 3 sztuki 56 bo po tygodniu będzie małe i więcej 62 i 68 hehe

To tez kruszynke mialas? Ile wazyla?
Zosia w 4 miesiacu weszla w 62 i pozniej juz szybko przybierala. Teraz ma 14 miesiecy i nosi 74-86, w zaleznosci od firmy... bo to tez ma znaczenie, ubranka w HM np sa duzo wieksze niz w innych sklepach.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
No to teraz już wiem i się nie wybieram [emoji4] może w środę jak będę w Rumii na prenatalnym to bym wpadła do galerii Rumia.

A ja bylam w Galerii Baltyckiej pod koniec wrzesnia i bylam zachwycona wyborem ubran ciazowych;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

W H&M, gdzie indziej to nie patrzylam nawet. Cudem sie powstrzymalam, zeby czegos nie kupic;)) moze akurat trafilam na dostawe?
Generalnie to polecam zakupy online, bo w sklepach stacjo, wybor jest duzo mniejszy.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

W Bałtyckiej nie byłam,ale chyba miałaś szczęście. ostatnio zajrzałam do hm jak byliśmy na Matarnii. Kilka rzeczy na wieszakach. Nie byli rozmiarów. Tez ogarniam zakupy online.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w 13 tyg poprzedniej ciąży ginekolog powiedziała, że wie ale nie powie jeszcze ( ja już wtedy wiedziałam, że chłopak ) dowiedziałam się w 16 tygodniu [emoji6]
A co do ubranek to u nas było odwrotnie.. rozmiar 56 praktycznie nieużywany.. Kuba urodził się 3920g i 61 cm [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry