reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mono, ja mam odwrotne doswiadczenie;) nie kupilam malych ubranek, a Zosia urodzila sie malenka i przez 2 miesiace plywala w ubrankach;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@KasiaRo o, no takiego scenariusza nie brałam pod uwagę ;) no ale najwyżej potem będę kombinować :D zresztą zobaczę co tam będzie w darach losu od przyjaciółki i szwagierki i będę uzupełniać potem :) ale na razie nie chcę jeszcze kupować niczego, na styczeń/luty mamy zaplanowany remont mieszkania i dopiero potem tak naprawdę będzie miejsce na dziecko, więc obecnie to tych ubranek nawet nie miałabym gdzie trzymać za bardzo :)

Mono, na szczescie takiemu bablowi jest w sumie wszystko jedno, co nosi;) ja teraz moze cos kupie mniejszego, jesli beda prognozy, ze dziecko bedzie rownie malutkie (Zosia wazyla 2900).

Dzien dobry.
U nas wirus....masakra.....

Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.

Ehhhh bez sil jestem.

Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informację

Mono, na szczescie takiemu bablowi jest w sumie wszystko jedno, co nosi;) ja teraz moze cos kupie mniejszego, jesli beda prognozy, ze dziecko bedzie rownie malutkie (Zosia wazyla 2900).

U mnie podobnie, córka 6mcy weszła w 56, a na 62 zmieniła dopiero koło roku. A ty wszyscy kup 3 sztuki 56 bo po tygodniu będzie małe i więcej 62 i 68 hehe

Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Mi na genetycznym nic nie powiedziała doktor. Dopiero wczoraj na wizycie u mojego ginekologa się dowiedziałam [emoji6]

oar8csqvca3w8vmb.png

Dzien dobry.
U nas wirus....masakra.....

Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.

Ehhhh bez sil jestem.

@tysia123 co za wirus ?? Zdrowiej

Mój Wiktorek ważył 3700 a mierzył 51 cm był malutki za to cięzki - cukry
Ubranka na maleństwo się przydały ale bardzo szybko wyrósł.

Tez mam recykling co do ubrań po kuzynkach, po znajomych. Zawsze się przyda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informację

Pamietam jak poszlam kolo 30 tyg na usg i dopytywalam, czy nadal jest dziewczynka, a lekarz mi odpowiedziala ze ona nie rozpoznaje dziewczynki po braku siusiaka, tylko po zenskich narzadach;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry