reklama
@KasiaRo o, no takiego scenariusza nie brałam pod uwagę no ale najwyżej potem będę kombinować zresztą zobaczę co tam będzie w darach losu od przyjaciółki i szwagierki i będę uzupełniać potem ale na razie nie chcę jeszcze kupować niczego, na styczeń/luty mamy zaplanowany remont mieszkania i dopiero potem tak naprawdę będzie miejsce na dziecko, więc obecnie to tych ubranek nawet nie miałabym gdzie trzymać za bardzo
tysia123
Fanka BB :)
Dzien dobry.
U nas wirus....masakra.....
Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.
Ehhhh bez sil jestem.
Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.
Ehhhh bez sil jestem.
caltha
Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informacjęDzien dobry,
Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.
Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
caltha
U mnie podobnie, córka 6mcy weszła w 56, a na 62 zmieniła dopiero koło roku. A ty wszyscy kup 3 sztuki 56 bo po tygodniu będzie małe i więcej 62 i 68 heheMono, na szczescie takiemu bablowi jest w sumie wszystko jedno, co nosi ja teraz moze cos kupie mniejszego, jesli beda prognozy, ze dziecko bedzie rownie malutkie (Zosia wazyla 2900).
Paula1207
Mi na genetycznym nic nie powiedziała doktor. Dopiero wczoraj na wizycie u mojego ginekologa się dowiedziałam [emoji6]Dzien dobry,
Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.
Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.
Dzien dobry.
Ehhhh bez sil jestem.
@tysia123 co za wirus ?? Zdrowiej
Mój Wiktorek ważył 3700 a mierzył 51 cm był malutki za to cięzki - cukry
Ubranka na maleństwo się przydały ale bardzo szybko wyrósł.
Tez mam recykling co do ubrań po kuzynkach, po znajomych. Zawsze się przyda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaRo
Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informację
Pamietam jak poszlam kolo 30 tyg na usg i dopytywalam, czy nadal jest dziewczynka, a lekarz mi odpowiedziala ze ona nie rozpoznaje dziewczynki po braku siusiaka, tylko po zenskich narzadach
reklama
0olcia
Nie ma ANI JEDNEGO