reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej, wróciłam niedawno z wizyty i się dowiedzieliśmy, że na 99%...

1509657386-c01b8216bd55af62-aaaaaa.jpeg

oar8csqvca3w8vmb.png
Ale super ! Gratuluje ! [emoji16]
Ja się dowiedziałam teraz, w 15 tygodniu ;)

No i kto siedzi w twoim brzuszku?? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

reklama
Dzień dobry.
Gratuluje wieści z wizyt.
Co do przeczuć o płci to mi się kompletnie nie sprawdziły. Byłam pewna w poprzedniej ciąży ze to dziewczynka. Mam chłopca i teraz chyba kolejny w brzuchu.

@natkape zdrowiej i nie gnij [emoji846]

@klaslaw w galerii Rumia masz hm z działem dla mam. W Rivierze nie ma żadnego sklepu dla ciężarnych. Oolcia wczoraj tez pislala ze w klifie nie ma. Bieda.

Idę na śniadanie. Miłego dnia kochane. Kto dzisiaj ma wizytę ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Siostra mojego męża ma synka 2 letniego i ubrania po nim te małe ma odłożone, moja przyjaciółka rodzi teraz na dniach też synka i już mi powiedziała, że wszystko co będzie nie zniszczone dostaniemy potem.
Lepiej chyba w tą stronę - jakby urodziła mi się córeczka to nie będę miała problemu z ubraniem jej w niebieskie ubrania [a dużo jest też zielonych czy np szarych], synka w róż w sumie też nie, ale tu już by się pewnie mąż buntował. Z tych najmniejszych mam plan zatem nie kupować nic [zobaczymy jak to wyjdzie], zwłaszcza, że wszystkie koleżanki-matki mi mówiły, że w pierwszej ciąży pełno tego nakupowały, sporo też dostały w prezencie i się okazało, że dziecko tak szybko urosło, że nawet nie dało rady wszystkiego wynosić.

Ja mam prenatalne w poniedziałek i już zaczynam się lekko stresować :eek:

reklama
Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mi nic nie powiedział. Ja nie dopytywałam. Ale watpie ze bylo widac,

Mojej cioci powiedzieli ze chlopak potem na następnych usg ze jednak dziewczynka, a później okazało sie ze jednak chłopak [emoji23][emoji23] Miala
Ktoras z Was tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry