Ale super ! Gratuluje ! [emoji16]Hej, wróciłam niedawno z wizyty i się dowiedzieliśmy, że na 99%...
Ja się dowiedziałam teraz, w 15 tygodniu
No i kto siedzi w twoim brzuszku?? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super ! Gratuluje ! [emoji16]Hej, wróciłam niedawno z wizyty i się dowiedzieliśmy, że na 99%...
Ja się dowiedziałam teraz, w 15 tygodniu
W h&m w rivierze nie ma, w innych sklepach nie wiem
mi powiedzial ze nie bedzie zagladal, dopiero powie na kolejnej wyzycie - 21.11Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci?
mi powiedzial ze nie bedzie zagladal, dopiero powie na kolejnej wyzycie - 21.11
Dzien dobry,
Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.
Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom