reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry
Ja dopiero wstałam :) dali mi dzisiaj się wyspać.

Naklepalyscie tyle od wczoraj że masakra nie nadrobie.

Co do ciuszkow ja nie będę miała problemu siostra teraz będzie rodzić w grudniu córeczkę i już mi zapowiedziała że mi wyśle ciuszki mieszka w UK.
Co do tych.malych rozmiarów mój pierwszy synek w 56 chodził prawie 3 miesiące bo był malutki ważył 3050 i 55 cm. Córka bo w 56 chodziła tylko miesiac ważyła 3250 i 55 cm rosła dużo szybciej. Najmłodszy wskoczył od razu w 62 ważył 3600 i 59 cm

reklama
Hej mamy z trójmiasta, czy któraś z Was była na usg genetycznym w invicie na rajskiej 10? Polecacie?

Hej mamy z trójmiasta, czy któraś z Was była na usg genetycznym w invicie na rajskiej 10? Polecacie?
Ja byłam. Dr Puzio- polecam bardzo! Bardzo dobry sprzęt, Pan dr bardzo kompetentny i sympatyczny! Usg miałam w czwartek a w pon juz dostałam smsa z „wynikami” z testem pappa

Pan dr tez został mi polecony z różnych źródeł. Zdjecia 3D:D fajna pamiątka!!:) No i krótki czas oczekiwania na wyniki, jak czytałam ze któraś musi czekac 3 tyg na wyniki!!oszalala bym;)

Cześć dziewczyny,
ja też dalej chora - najbardziej doskwiera mi ostry ból głowy - nie wiem co mam już robić... :( Biorę paracetamol jeden na dzień, ale i tak słabo pomaga - macie jakieś sposoby? Ja się już tak męczę 3-4 dzień z rzędu ech..

@klaslaw1987 H&M pamiętaj jest w Porcie Rumia, nie w Galerii Rumia ;)

@Kasiales dziękuję :) Czy dobrze pamiętam, że już znasz płeć i będzie to chłopiec? Chmielewski podaje płeć na prenatalnych? :)

Idę robić płukanki na gardło i dalej zdychać.... ;)

Ja ostatnio mam błędne koło - w nocy nie mogę spać, ból zaczyna się już kolo 4-5, potem odsypiam nad ranem i wstaję za późno - i wtedy boli już na maxa :/

reklama
A ja się dziś trochę popłakałam rano i z nerwów cały dom posprzatalam. Łącznie z umyciem 2 małych okien bo są na wysokości moich ramion takie małe. No i dopiero usiadłam. No i maluch się buntuje bo brzuch pobolewa ale jak coś wezmę no spe.

Do góry