reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Mono, ja mam odwrotne doswiadczenie;) nie kupilam malych ubranek, a Zosia urodzila sie malenka i przez 2 miesiace plywala w ubrankach;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@KasiaRo o, no takiego scenariusza nie brałam pod uwagę ;) no ale najwyżej potem będę kombinować :D zresztą zobaczę co tam będzie w darach losu od przyjaciółki i szwagierki i będę uzupełniać potem :) ale na razie nie chcę jeszcze kupować niczego, na styczeń/luty mamy zaplanowany remont mieszkania i dopiero potem tak naprawdę będzie miejsce na dziecko, więc obecnie to tych ubranek nawet nie miałabym gdzie trzymać za bardzo :)

Mono, na szczescie takiemu bablowi jest w sumie wszystko jedno, co nosi;) ja teraz moze cos kupie mniejszego, jesli beda prognozy, ze dziecko bedzie rownie malutkie (Zosia wazyla 2900).

Dzien dobry.
U nas wirus....masakra.....

Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.

Ehhhh bez sil jestem.

Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informację

Mono, na szczescie takiemu bablowi jest w sumie wszystko jedno, co nosi;) ja teraz moze cos kupie mniejszego, jesli beda prognozy, ze dziecko bedzie rownie malutkie (Zosia wazyla 2900).

U mnie podobnie, córka 6mcy weszła w 56, a na 62 zmieniła dopiero koło roku. A ty wszyscy kup 3 sztuki 56 bo po tygodniu będzie małe i więcej 62 i 68 hehe

Dzien dobry,

Ja nie mialam poprzednio zadnych przeczuc co do plci i teraz tez nie mam. Z dziewczynka bedzie latwiej... ubranka do rozm 80 mam w ogromnej wiekszosci bezplciowe;) wiec nie planuje zakupow poza jakimis drobiazgami, nowymi butelkami etc.

Ktorejs z was na usg genetycznym nie powiedzieli nic nt plci? Jak ja bylam dwa lata temu, to lekarz sie nawet nie zajaknal na ten temat [emoji849] ciekawe jak bedzie teraz, ide w srode.

Mi na genetycznym nic nie powiedziała doktor. Dopiero wczoraj na wizycie u mojego ginekologa się dowiedziałam [emoji6]

oar8csqvca3w8vmb.png

Dzien dobry.
U nas wirus....masakra.....

Prenatalne mam we czwartek. Mam nadzieje ze udabsie podejrzec plec. W pierwszej cuazy bylam prwna ze chlopak, urodzila sie dziewczynka, w drugiej wiedzialam ze corka. Teraz nie mam pojecia. G bardzo chce syna.

Ehhhh bez sil jestem.

@tysia123 co za wirus ?? Zdrowiej

Mój Wiktorek ważył 3700 a mierzył 51 cm był malutki za to cięzki - cukry
Ubranka na maleństwo się przydały ale bardzo szybko wyrósł.

Tez mam recykling co do ubrań po kuzynkach, po znajomych. Zawsze się przyda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nic. Ale to wcześnie i jeśli nie widać ewidentnie, że chłopak to raczej trzeba brać z przymrużeniem oka taką informację

Pamietam jak poszlam kolo 30 tyg na usg i dopytywalam, czy nadal jest dziewczynka, a lekarz mi odpowiedziala ze ona nie rozpoznaje dziewczynki po braku siusiaka, tylko po zenskich narzadach;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry