reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja kupilam raz i teraz nie musze :) Ale tez wydalam toche przy malemu:) gorzej jak dziewczynka bedzie hehe:) ale powiem wam ze bym chciala dziewczynkę :) czy wasze przeczucie o płci dziecka się sprawdziły?;)

Kobieta chyba po cichu zawsze marzy o córeczce ale ja jakoś mam przeczucie na drugiego syna.. wszyscy mi mówią, że za dobrze wyglądam i pewnie syn [emoji12] a z drugiej strony wkurza mnie jak mi mówią : to życzymy dziewczynki, oby była dziewczynka itd trochę wtedy robię się zła.. bo najważniejsze żeby było zdrowe, a dla mnie drugi chłopak to bardzo ekonomiczne bo ciuchy w większości bym już miała [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Kobieta chyba po cichu zawsze marzy o córeczce ale ja jakoś mam przeczucie na drugiego syna.. wszyscy mi mówią, że za dobrze wyglądam i pewnie syn [emoji12] a z drugiej strony wkurza mnie jak mi mówią : to życzymy dziewczynki, oby była dziewczynka itd trochę wtedy robię się zła.. bo najważniejsze żeby było zdrowe, a dla mnie drugi chłopak to bardzo ekonomiczne bo ciuchy w większości bym już miała [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png
U mnie tez tak jest mam syna i wszyscy ze pasuje parke mieć itp.. Mi przy pierwszej ciazy przeczucie się sprawdzily ale teraz nie mam zadnych. Nawet mama mi mowi ze corka będzie.( cera sie mi popsula i wlosy wygladaja jak siano lub siano) oczywiście zeby zdrowe ale w glebi serca chciala bym core:) a z jednej wiem co przy chlopcu moze mnie czekac hehe:)

@Gosika88 super, że wszystko jest ok - mam nadzieję, że już długo nie będziesz leżeć :)

Ja brałam Neoparin wcześniej - nie miałam z nim żadnego problemu...

Ja cały dzień przeleżałam z koszmarnym bólem głowy - paracetamol nie pomógł :/ Dopiero teraz trochę mi przeszło... Do tego mam strasznie zawalone gardło i dostałam antybiotyk Duomox - także weekend mam wyjęty z kalendarza, będę leżeć i gnić :(

Co tu wchodzę to o jedzeniu :-D

Na szczęście nie ruszają mnie Wasze wpisy, moje menu ustala fiflak w cichym porozumieniu z ojcem, bo to w ogóle nie moje smaki.
Kanapkę smaruję musztardą, polewam ketchupem, zajadam się kaszanką, cebulą, czosnkiem, surowym kalafiorem, golonką, jajami na miękko, bekonem :errr: Budyń? Jaki budyń? Lody? Ohyda. Nawet herbaty nie mogę posłodzić. I ciągle strasznie mnie suszy.

Gratuluję udanych wizyt, polajkowałam, bardzo cieszy mnie, że mamy same dobre wieści :-) :)

Gratuluję udanych wizyt, zazdroszczę że znacie już płeć, ja czekam do 13. Nie wiem dlaczego, ale budzę się ostatnio w nocy i nie mogę spać :sad: Najgorsze jest to, że za 2-3 godziny zachce mi się spać, a przed 7 pobudka, muszę zawieźć dziecko do szkoły. Czuję się wtedy jak zombi.

Kolejne świetne wiadomości i kolejna wieść o płci [emoji4] tez chciałabym juz wiedzieć jakie ciuszki kupować i jakie imię wybrać [emoji4]
Może się uda w środę na prenatalnym [emoji4]
Chciałabym bardzo.
Ale jeszcze bardziej chce żeby maluch był zdrowy jak ryba [emoji4]

Tak w ogóle to dzień dobry [emoji4]

reklama
Do góry