reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja kupilam raz i teraz nie musze :) Ale tez wydalam toche przy malemu:) gorzej jak dziewczynka bedzie hehe:) ale powiem wam ze bym chciala dziewczynkę :) czy wasze przeczucie o płci dziecka się sprawdziły?;)

Kobieta chyba po cichu zawsze marzy o córeczce ale ja jakoś mam przeczucie na drugiego syna.. wszyscy mi mówią, że za dobrze wyglądam i pewnie syn [emoji12] a z drugiej strony wkurza mnie jak mi mówią : to życzymy dziewczynki, oby była dziewczynka itd trochę wtedy robię się zła.. bo najważniejsze żeby było zdrowe, a dla mnie drugi chłopak to bardzo ekonomiczne bo ciuchy w większości bym już miała [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Kobieta chyba po cichu zawsze marzy o córeczce ale ja jakoś mam przeczucie na drugiego syna.. wszyscy mi mówią, że za dobrze wyglądam i pewnie syn [emoji12] a z drugiej strony wkurza mnie jak mi mówią : to życzymy dziewczynki, oby była dziewczynka itd trochę wtedy robię się zła.. bo najważniejsze żeby było zdrowe, a dla mnie drugi chłopak to bardzo ekonomiczne bo ciuchy w większości bym już miała [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png
U mnie tez tak jest mam syna i wszyscy ze pasuje parke mieć itp.. Mi przy pierwszej ciazy przeczucie się sprawdzily ale teraz nie mam zadnych. Nawet mama mi mowi ze corka będzie.( cera sie mi popsula i wlosy wygladaja jak siano lub siano) oczywiście zeby zdrowe ale w glebi serca chciala bym core:) a z jednej wiem co przy chlopcu moze mnie czekac hehe:)

@Gosika88 super, że wszystko jest ok - mam nadzieję, że już długo nie będziesz leżeć :)

Ja brałam Neoparin wcześniej - nie miałam z nim żadnego problemu...

Ja cały dzień przeleżałam z koszmarnym bólem głowy - paracetamol nie pomógł :/ Dopiero teraz trochę mi przeszło... Do tego mam strasznie zawalone gardło i dostałam antybiotyk Duomox - także weekend mam wyjęty z kalendarza, będę leżeć i gnić :(

Co tu wchodzę to o jedzeniu :-D

Na szczęście nie ruszają mnie Wasze wpisy, moje menu ustala fiflak w cichym porozumieniu z ojcem, bo to w ogóle nie moje smaki.
Kanapkę smaruję musztardą, polewam ketchupem, zajadam się kaszanką, cebulą, czosnkiem, surowym kalafiorem, golonką, jajami na miękko, bekonem :errr: Budyń? Jaki budyń? Lody? Ohyda. Nawet herbaty nie mogę posłodzić. I ciągle strasznie mnie suszy.

Gratuluję udanych wizyt, polajkowałam, bardzo cieszy mnie, że mamy same dobre wieści :-) :)

Gratuluję udanych wizyt, zazdroszczę że znacie już płeć, ja czekam do 13. Nie wiem dlaczego, ale budzę się ostatnio w nocy i nie mogę spać :sad: Najgorsze jest to, że za 2-3 godziny zachce mi się spać, a przed 7 pobudka, muszę zawieźć dziecko do szkoły. Czuję się wtedy jak zombi.

Kolejne świetne wiadomości i kolejna wieść o płci [emoji4] tez chciałabym juz wiedzieć jakie ciuszki kupować i jakie imię wybrać [emoji4]
Może się uda w środę na prenatalnym [emoji4]
Chciałabym bardzo.
Ale jeszcze bardziej chce żeby maluch był zdrowy jak ryba [emoji4]

Tak w ogóle to dzień dobry [emoji4]

reklama
Do góry