reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny, o 14.55 mam wizytę. Denerwuje się, źle spałam przez ten stres.

3jgxskjosc311c31.png

Nie denerwuj sie, bedzie wszytko dobrze. Trzymamy kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosika 3mam kciuki!! Bedzie wszystko dobrze:) Moi najbliżsi patrz narzeczony, tata i brat dowiedzieli sie rzecz jasna odrazu i nie możliwym było any zatrzymali to dla siebie wiec poszło w świat juz w okolicy 7tyg Heheh szczesliwi bardzo. W pracy tez musiałam dość szybko powiedzieć ze względu na to w jakiej profesji pracuje. Ale specjalnie sie z tym nie obnoszę choć jak patrze na to jak puchnie...hehe 14t6d dzis koniecznie po legginsy szoruje do hm i po stanik. W nic nie wchodzę:(:(

@OOlcia powodzenia na zakupach - nie wiem czy wiesz ale w Gdy w rivierze w hm nie ma działu dla ciężarnych. A ty gdzie się wybierasz??
Ja z Gdańska będę jechać to planuje wejść do klifu. Czy tam jest dział dla ciężarnych ???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zapomniałam dodać ze kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte.

Ja nadal w kolejce poradni diabetologicznej [emoji854]

@Kasiales powodzenia!!! W Klifie je ma.. Riviere obeszła cała! Ani jednego sklepu dla ciężarówek.. dział dla ciężarnych jest w Galerii Bałtyckiej i w galeri Rumia Takze jade do Bałtyckiej bo tam tez jest C&A

Dzieki @klaslaw1987 jednak suwaczek dziala [emoji14]

No to super ze działa [emoji4]

Dzien dobry;)

Ja wiek ciazy licze od daty OM. Moja gin nie dostosowuje tego do terminu porodu, ktory orientacyjnie wyznacza usg genetyczne.
Klaslaw, Ty to perfekcyjna pani domu z tymi obiadkami jestes;)
Ja powiedzialam o ciazy rodzicom, rodzice powiedzieli dziadkom. Maz powiedzial mamie i bratu z rodzina. Poinformowalam szefowa i kolezanke z pracy, bo nie chcialam zeby ta ostatnia dowiedziala sie z trzeciej reki. Maz (pracowalismy przy jednym projekcie) powiedzial jednemu z naszych wspolnych kolegow. Poza tym wie jeden moj kolega, bo wyszlo z rozmowy;) i od samego poczatku, tak samo jak maz;) moja najblizsza przyjaciolka. Wiedza tez znajomi z fitnessu, bo przed nimi nic sie nie ukryje;) Ogolnie nie robie z tego tajemnicy, bo uwazam, ze cokolwiek bedzie dalej i tak tego nie ukryje... ale tez nie mam potrzeby powiadamiac wszystkich. Poprzednio byly osoby, co sie dowiedzialy jak bylam w 7 miesiacu albo wrecz po porodzie;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Obiadki robie bo mój facet pracuje w dwóch pracach i wiem ze potrafi wrócić głodny. Dziewczyny zresztą też lubią zjeść obiad. A ja lubię sprawiać innym przyjemność [emoji4]
U mnie wiedzą nasze mamy, moja babcia, 3 dzieciaków i 2 siostrzenice mojego. W środę dowiedzą się pozostali czyli m.in. mój ojciec i reszta rodziny.

Dzień dobry.
Ale smutna pogoda ☹️ jestem już w poradni diabetologicznej. Jestem 6 w kolejce. Lekarz zaczyna o 10. Dawno nie spotkałam się z tym ze decyduje kolejność przyjścia. Każda pani na 10.

Tez się nie afiszuje z ciąża. Wiedza tylko te osoby które powinny wiedzieć.

Miłego dnia życzę

Współczuję oczekiwania w kolejce...
Hej dziewczyny, o 14.55 mam wizytę. Denerwuje się, źle spałam przez ten stres.

3jgxskjosc311c31.png
Zaciskam mocno kciuki juz teraz [emoji106]

reklama
Do góry