reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Po prawie 3 tygodniach ubrałam się w normalne ciuchy, wykąpałam się a gdy się ubierałam tak się zgrzalam, że chyba przydałaby się kolejna kapiel, a jak się przy tym zmęczyłam ;) mąż zakładał mi skarpetki bo ja już nie miałam siły [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty :)
Ja nadal mam te brunatno-brozowe plamienia:\ mam nadzieje ze powoli sie to skończy po tych lekach:\

Mi minęły mdłości mam zachcianki i energieee!!:) sprzatam od kilku dni tak jak sie sprzata na święta hehe:) zanim dobrze sie czuje i mam maly brzuszek bo pozniej bedzie ciezko:) ale na szczescie mama zadeklarowala ze mi pomoze w grudniu odświeżyć mieszkanie:) zaraz biorę sie za obiad:)

Po prawie 3 tygodniach ubrałam się w normalne ciuchy, wykąpałam się a gdy się ubierałam tak się zgrzalam, że chyba przydałaby się kolejna kapiel, a jak się przy tym zmęczyłam ;) mąż zakładał mi skarpetki bo ja już nie miałam siły [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png
Jak będziesz po wizycie to czekam na wieści [emoji4]

Jetkaaa przy plamieniach to sie lezy I odpoczywa a nie szaleje ze sprzataniem. Dla mnie jakos wytlumaczenie ze uplawy w kolorze brazowej krwi to z infekcji jest malo przekonywujace..... mialas jakies badania ze to stwierdzili? Uwazaj prosze na siebie.

Gosika, organizm zbuntiwal sie na wysilek. Daj znac po wizycie.

Uf ja już po badaniu. Z młodym wszystko ok ma 10 cm z USG wychodzi mu 16 tydzień ;) łożysko na tylnej ścianie ale już się troszkę odsunęło od ujścia do szyjki. Ah i mam zapalenie pochwy, w sumie dopiero na badaniu poczułam, że mnie piecze. Gin przepisał mi glubulki, spasmoline, clexane 0,4 i coś znowu na mocz. W sumie to najbardziej się cieszę, że z maluchem wszystko dobrze, fikał i się wdzięczył do "kamery" :)

3jgxskjosc311c31.png

@Gosika jak po wizycie? wspolczuje wymiotow... jak sie teraz czujesz?

@Jetkaa nie przesadzaj z tym wysilkiem

@Oolcia jak zakupy ??

wrocilam z delikatesow rybnych! juz zjadlam kilka ryb :) od razu lepszy nastroj. dzisiaj plan zrobic dorsza w galarecie

Uf ja już po badaniu. Z młodym wszystko ok ma 10 cm z USG wychodzi mu 16 tydzień ;) łożysko na tylnej ścianie ale już się troszkę odsunęło od ujścia do szyjki. Ah i mam zapalenie pochwy, w sumie dopiero na badaniu poczułam, że mnie piecze. Gin przepisał mi glubulki, spasmoline, clexane 0,4 i coś znowu na mocz. W sumie to najbardziej się cieszę, że z maluchem wszystko dobrze, fikał i się wdzięczył do "kamery" :)

3jgxskjosc311c31.png
Super wiesci maluszek rosnie [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dzis babcia zrobila rybe po grecku, a ja zrobilam chlebek bananowy;)

Jetkaa, popieram Tysie w 100%!
Gosika, ciesze sie:) a jakie zalecenia? Dalej lezysz plackiem?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty :)
Ja nadal mam te brunatno-brozowe plamienia:\ mam nadzieje ze powoli sie to skończy po tych lekach:\

Mi minęły mdłości mam zachcianki i energieee!!:) sprzatam od kilku dni tak jak sie sprzata na święta hehe:) zanim dobrze sie czuje i mam maly brzuszek bo pozniej bedzie ciezko:) ale na szczescie mama zadeklarowala ze mi pomoze w grudniu odświeżyć mieszkanie:) zaraz biorę sie za obiad:)
Tylko ostroznie nie przesadz z ta energia i sprzataniem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry