reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Po prawie 3 tygodniach ubrałam się w normalne ciuchy, wykąpałam się a gdy się ubierałam tak się zgrzalam, że chyba przydałaby się kolejna kapiel, a jak się przy tym zmęczyłam ;) mąż zakładał mi skarpetki bo ja już nie miałam siły [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty :)
Ja nadal mam te brunatno-brozowe plamienia:\ mam nadzieje ze powoli sie to skończy po tych lekach:\

Mi minęły mdłości mam zachcianki i energieee!!:) sprzatam od kilku dni tak jak sie sprzata na święta hehe:) zanim dobrze sie czuje i mam maly brzuszek bo pozniej bedzie ciezko:) ale na szczescie mama zadeklarowala ze mi pomoze w grudniu odświeżyć mieszkanie:) zaraz biorę sie za obiad:)

Po prawie 3 tygodniach ubrałam się w normalne ciuchy, wykąpałam się a gdy się ubierałam tak się zgrzalam, że chyba przydałaby się kolejna kapiel, a jak się przy tym zmęczyłam ;) mąż zakładał mi skarpetki bo ja już nie miałam siły [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png
Jak będziesz po wizycie to czekam na wieści [emoji4]

Jetkaaa przy plamieniach to sie lezy I odpoczywa a nie szaleje ze sprzataniem. Dla mnie jakos wytlumaczenie ze uplawy w kolorze brazowej krwi to z infekcji jest malo przekonywujace..... mialas jakies badania ze to stwierdzili? Uwazaj prosze na siebie.

Gosika, organizm zbuntiwal sie na wysilek. Daj znac po wizycie.

Uf ja już po badaniu. Z młodym wszystko ok ma 10 cm z USG wychodzi mu 16 tydzień ;) łożysko na tylnej ścianie ale już się troszkę odsunęło od ujścia do szyjki. Ah i mam zapalenie pochwy, w sumie dopiero na badaniu poczułam, że mnie piecze. Gin przepisał mi glubulki, spasmoline, clexane 0,4 i coś znowu na mocz. W sumie to najbardziej się cieszę, że z maluchem wszystko dobrze, fikał i się wdzięczył do "kamery" :)

3jgxskjosc311c31.png

@Gosika jak po wizycie? wspolczuje wymiotow... jak sie teraz czujesz?

@Jetkaa nie przesadzaj z tym wysilkiem

@Oolcia jak zakupy ??

wrocilam z delikatesow rybnych! juz zjadlam kilka ryb :) od razu lepszy nastroj. dzisiaj plan zrobic dorsza w galarecie

Uf ja już po badaniu. Z młodym wszystko ok ma 10 cm z USG wychodzi mu 16 tydzień ;) łożysko na tylnej ścianie ale już się troszkę odsunęło od ujścia do szyjki. Ah i mam zapalenie pochwy, w sumie dopiero na badaniu poczułam, że mnie piecze. Gin przepisał mi glubulki, spasmoline, clexane 0,4 i coś znowu na mocz. W sumie to najbardziej się cieszę, że z maluchem wszystko dobrze, fikał i się wdzięczył do "kamery" :)

3jgxskjosc311c31.png
Super wiesci maluszek rosnie [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dzis babcia zrobila rybe po grecku, a ja zrobilam chlebek bananowy;)

Jetkaa, popieram Tysie w 100%!
Gosika, ciesze sie:) a jakie zalecenia? Dalej lezysz plackiem?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty :)
Ja nadal mam te brunatno-brozowe plamienia:\ mam nadzieje ze powoli sie to skończy po tych lekach:\

Mi minęły mdłości mam zachcianki i energieee!!:) sprzatam od kilku dni tak jak sie sprzata na święta hehe:) zanim dobrze sie czuje i mam maly brzuszek bo pozniej bedzie ciezko:) ale na szczescie mama zadeklarowala ze mi pomoze w grudniu odświeżyć mieszkanie:) zaraz biorę sie za obiad:)
Tylko ostroznie nie przesadz z ta energia i sprzataniem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry