reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Czesc dziewczyny :) jejku budyn. Chyba nie jadlam wieki ale dzis na bank kupie.
Klaslaw1987 na kiedy masz termin?
Mi wlasnie na prentalnych okazalo sie ze dziecko jest starsze. I według tego jutro zaczynam 13 tydzień :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry.
Wy tu ciagle o jedzeniu a ja jaos nie idze zmian w apetycie. Nawet cyba troche mniej jem niz wykle bo ja za duzo zjem to potem mi ciezko na zoladku.czasem m ochite np na rybke zpuszi. Cebula czy mandarynki ale to takie zachciewajki I bez ciazy mam.

Znowu dzis zimno I deszczow. Wczora mnie chyba przewialo na cmetarzu bo gardlo boli.
Musze sie wyleczc bo w niedziele chrzciny bratanicy.

Milego dnia :)
Tez przed ciaza mialam zachcianki czesto organizm w ten sposob mowi nam ze czegos mu brakuje np.cebula to wit. C itp jak biegalam czesto mialam ochote na pomidory one maja potas i moglam jesc je caly czas.teraz jak zjem duze porcje to mam wrazenie ze mam w gardle wszystko i ze mam kamien w żoładku nawet moj mowi ze jem mniej niz wczesniej

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj mialam na cos ochote, ale nie wiedzialam na co. Po cmentarzu tacy przemarznieci poszlismy do babci na kawe i ona pyta czy mam moze ochote na rosolek bo ma. Jak grom z nieba - juz dawno mi tak nic nie smakowalo i to jeszcze z takim domowym makaronem no myslalam, ze padne tam ze szczescia :D
Haha my jak dzieci czasem tak nie wiele trzeba do szczescia. rosoł z domowym makaronem mmm smak dziecinstwa

Dzien dobry.
Wy tu ciagle o jedzeniu a ja jaos nie idze zmian w apetycie. Nawet cyba troche mniej jem niz wykle bo ja za duzo zjem to potem mi ciezko na zoladku.czasem m ochite np na rybke zpuszi. Cebula czy mandarynki ale to takie zachciewajki I bez ciazy mam.

Znowu dzis zimno I deszczow. Wczora mnie chyba przewialo na cmetarzu bo gardlo boli.
Musze sie wyleczc bo w niedziele chrzciny bratanicy.

Milego dnia :)

To kocyk, herbata z miodem i stropem z cebuli. Zdrówka dla Was.

Mi tez juz lekko widac brzuszek [emoji3].
Co do obiadu nie mam pojecia przez mdlosci nie moge myslec o jedzeniu zjadlam cos na sniadanie ale nie pomoglo moze herbata cos da

Ja śniadania jeszcze nie jadłam bo zbieram się żeby iść do sklepu.
Herbata zaliczona ale to nic nie dało. ..

Czesc dziewczyny :) jejku budyn. Chyba nie jadlam wieki ale dzis na bank kupie.
Klaslaw1987 na kiedy masz termin?
Mi wlasnie na prentalnych okazalo sie ze dziecko jest starsze. I według tego jutro zaczynam 13 tydzień :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wg om mam na 18 maja a wg usg w 8tc mam na 24 maja.
Liczę wg om narazie. Czekam na prenatalne i wtedy zobaczymy czy maluch nadrobil. Jeszcze aż 6 dni do prenatalnego i 5 do wizyty i założenia karty ciąży w końcu. ..

Ja wczoraj mialam na cos ochote, ale nie wiedzialam na co. Po cmentarzu tacy przemarznieci poszlismy do babci na kawe i ona pyta czy mam moze ochote na rosolek bo ma. Jak grom z nieba - juz dawno mi tak nic nie smakowalo i to jeszcze z takim domowym makaronem no myslalam, ze padne tam ze szczescia :D
Ja ostatnio zrobiłam sobie rosołek bo też miałam ochotę. .. ale z kupnym makaronem.

Dziś może w końcu zjem fasolkę po bretonsku [emoji4]

To kocyk, herbata z miodem i stropem z cebuli. Zdrówka dla Was.

Ja śniadania jeszcze nie jadłam bo zbieram się żeby iść do sklepu.
Herbata zaliczona ale to nic nie dało. ..

Wg om mam na 18 maja a wg usg w 8tc mam na 24 maja.
Liczę wg om narazie. Czekam na prenatalne i wtedy zobaczymy czy maluch nadrobil. Jeszcze aż 6 dni do prenatalnego i 5 do wizyty i założenia karty ciąży w końcu. ..

To ja juz nie ogarniam tych tygodni hahahha :D mam dwie aplikacje i kazda pokazuje cos innego. U mnie termin na 11 maj. A z jednej wychodzi 12+6 a z drugiej 13+6.
Pozno Ci kartę ciazy zakladaja. Zapomnieli?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry