reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

To ja juz nie ogarniam tych tygodni hahahha :D mam dwie aplikacje i kazda pokazuje cos innego. U mnie termin na 11 maj. A z jednej wychodzi 12+6 a z drugiej 13+6.
Pozno Ci kartę ciazy zakladaja. Zapomnieli?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dwie aplikacje w tel jedna pokazuje wg om a druga wg usg. I ta wg om pokazuje mi tak jak suwaczek tutaj.

Ostatnia wizytę miałam w 8tc i teraz długo czekałam no i badania robilam. I teraz mam mieć w końcu założoną.

Ps. na suwaczku masz 12t2d [emoji4]

reklama
Mam takie pytanko, zwykle mam brzuch miękki, obudziłam się w nocy, a brzuszek był twardy jak kamień, nie cały, wielkość pomarańczy, to macica przesunięta przez jelita?

Dzień dobry dziewczyny
Ja dzisiaj zaspałam do szkoły syna miał mieć na 8:30 a wstałam o 8:20 no trudno nie będzie miał w-fu.
Ja rano śniadania nie lubię jeść na samą myśl mi nie dobrze muszę zawsze wypić kawę potem mogę myśleć o jedzeniu ale to tak godzinę po kawie.
Wczoraj miałam ciśnienie o 21 147/97 masakra a tylko leżałam i oglądałam tytanica.
No nic niech mąż wstaje i za kare zawozi syna do szkoły bo to on nie nastawił na rano budzika choć go o to prosilam.
Ja dzisiaj zaczęłam 12tc wg om a wg usg 12+4

Dzien dobry;)

Ja wiek ciazy licze od daty OM. Moja gin nie dostosowuje tego do terminu porodu, ktory orientacyjnie wyznacza usg genetyczne.
Klaslaw, Ty to perfekcyjna pani domu z tymi obiadkami jestes;)
Ja powiedzialam o ciazy rodzicom, rodzice powiedzieli dziadkom. Maz powiedzial mamie i bratu z rodzina. Poinformowalam szefowa i kolezanke z pracy, bo nie chcialam zeby ta ostatnia dowiedziala sie z trzeciej reki. Maz (pracowalismy przy jednym projekcie) powiedzial jednemu z naszych wspolnych kolegow. Poza tym wie jeden moj kolega, bo wyszlo z rozmowy;) i od samego poczatku, tak samo jak maz;) moja najblizsza przyjaciolka. Wiedza tez znajomi z fitnessu, bo przed nimi nic sie nie ukryje;) Ogolnie nie robie z tego tajemnicy, bo uwazam, ze cokolwiek bedzie dalej i tak tego nie ukryje... ale tez nie mam potrzeby powiadamiac wszystkich. Poprzednio byly osoby, co sie dowiedzialy jak bylam w 7 miesiacu albo wrecz po porodzie;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

No tochyba zabene ja ludzie dowiaduja sie po pordzie. Widza cie z dzieckiem I oslupieni pytaj czy to twoje :) tez tak mialam.

No tak... ale jak z kims sie nie widzisz, jak masz brzuch, to tak jakos nie w moim stylu wypalac ni z tego ni z owego, ze jestem w ciazy. Akurat z Zosia bylam bardzo ostrozna z cieszeniem sie, ze jestem w ciazy, bo balam sie ze bede miec podobne problemy jak moja mama (na szczescie nie mialam). Zreszta ja jestem raczej typem introwertyka;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Dzień dobry.
Ale smutna pogoda ☹️ jestem już w poradni diabetologicznej. Jestem 6 w kolejce. Lekarz zaczyna o 10. Dawno nie spotkałam się z tym ze decyduje kolejność przyjścia. Każda pani na 10.

Tez się nie afiszuje z ciąża. Wiedza tylko te osoby które powinny wiedzieć.

Miłego dnia życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez miewam takie kucia i lekkie uciski ale to napewno normalne wiec spokoj i u mnie jest [emoji5].

Wczoraj ucieszylam sie jak dziecko ze mc jest otwarte moglam zjesc kanapke frytki i nowego loda z orzechami miałyscie racje jest pyszny [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Najpyszniejszy:):):p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry