reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

To ja juz nie ogarniam tych tygodni hahahha :D mam dwie aplikacje i kazda pokazuje cos innego. U mnie termin na 11 maj. A z jednej wychodzi 12+6 a z drugiej 13+6.
Pozno Ci kartę ciazy zakladaja. Zapomnieli?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dwie aplikacje w tel jedna pokazuje wg om a druga wg usg. I ta wg om pokazuje mi tak jak suwaczek tutaj.

Ostatnia wizytę miałam w 8tc i teraz długo czekałam no i badania robilam. I teraz mam mieć w końcu założoną.

Ps. na suwaczku masz 12t2d [emoji4]

reklama
Mam takie pytanko, zwykle mam brzuch miękki, obudziłam się w nocy, a brzuszek był twardy jak kamień, nie cały, wielkość pomarańczy, to macica przesunięta przez jelita?

Dzień dobry dziewczyny
Ja dzisiaj zaspałam do szkoły syna miał mieć na 8:30 a wstałam o 8:20 no trudno nie będzie miał w-fu.
Ja rano śniadania nie lubię jeść na samą myśl mi nie dobrze muszę zawsze wypić kawę potem mogę myśleć o jedzeniu ale to tak godzinę po kawie.
Wczoraj miałam ciśnienie o 21 147/97 masakra a tylko leżałam i oglądałam tytanica.
No nic niech mąż wstaje i za kare zawozi syna do szkoły bo to on nie nastawił na rano budzika choć go o to prosilam.
Ja dzisiaj zaczęłam 12tc wg om a wg usg 12+4

Dzien dobry;)

Ja wiek ciazy licze od daty OM. Moja gin nie dostosowuje tego do terminu porodu, ktory orientacyjnie wyznacza usg genetyczne.
Klaslaw, Ty to perfekcyjna pani domu z tymi obiadkami jestes;)
Ja powiedzialam o ciazy rodzicom, rodzice powiedzieli dziadkom. Maz powiedzial mamie i bratu z rodzina. Poinformowalam szefowa i kolezanke z pracy, bo nie chcialam zeby ta ostatnia dowiedziala sie z trzeciej reki. Maz (pracowalismy przy jednym projekcie) powiedzial jednemu z naszych wspolnych kolegow. Poza tym wie jeden moj kolega, bo wyszlo z rozmowy;) i od samego poczatku, tak samo jak maz;) moja najblizsza przyjaciolka. Wiedza tez znajomi z fitnessu, bo przed nimi nic sie nie ukryje;) Ogolnie nie robie z tego tajemnicy, bo uwazam, ze cokolwiek bedzie dalej i tak tego nie ukryje... ale tez nie mam potrzeby powiadamiac wszystkich. Poprzednio byly osoby, co sie dowiedzialy jak bylam w 7 miesiacu albo wrecz po porodzie;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

No tochyba zabene ja ludzie dowiaduja sie po pordzie. Widza cie z dzieckiem I oslupieni pytaj czy to twoje :) tez tak mialam.

No tak... ale jak z kims sie nie widzisz, jak masz brzuch, to tak jakos nie w moim stylu wypalac ni z tego ni z owego, ze jestem w ciazy. Akurat z Zosia bylam bardzo ostrozna z cieszeniem sie, ze jestem w ciazy, bo balam sie ze bede miec podobne problemy jak moja mama (na szczescie nie mialam). Zreszta ja jestem raczej typem introwertyka;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Dzień dobry.
Ale smutna pogoda ☹️ jestem już w poradni diabetologicznej. Jestem 6 w kolejce. Lekarz zaczyna o 10. Dawno nie spotkałam się z tym ze decyduje kolejność przyjścia. Każda pani na 10.

Tez się nie afiszuje z ciąża. Wiedza tylko te osoby które powinny wiedzieć.

Miłego dnia życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez miewam takie kucia i lekkie uciski ale to napewno normalne wiec spokoj i u mnie jest [emoji5].

Wczoraj ucieszylam sie jak dziecko ze mc jest otwarte moglam zjesc kanapke frytki i nowego loda z orzechami miałyscie racje jest pyszny [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Najpyszniejszy:):):p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry