reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry udało mi sie nadrobic zaleglosci i wszystko przeczytac mi dzis wrucily mdłosci ech a myslalam ze mam je za soba

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.
U mnie dziś od rana delikatne klucia w podbrzuszu ale nie panikuje tylko wiem ze tak może być [emoji4]
Mdłości mam jak tylko nie mam czegoś w ustach. Jak jem czy pije to jest ok a tak to koszmar...
Jutro zaczynam 13tc wg om. Ale ten czas leci...

A jak u Was?

Dzień dobry.
U mnie dziś od rana delikatne klucia w podbrzuszu ale nie panikuje tylko wiem ze tak może być [emoji4]
Mdłości mam jak tylko nie mam czegoś w ustach. Jak jem czy pije to jest ok a tak to koszmar...
Jutro zaczynam 13tc wg om. Ale ten czas leci...

A jak u Was?

Tez miewam takie kucia i lekkie uciski ale to napewno normalne wiec spokoj i u mnie jest [emoji5].

Wczoraj ucieszylam sie jak dziecko ze mc jest otwarte moglam zjesc kanapke frytki i nowego loda z orzechami miałyscie racje jest pyszny [emoji5]

Tez miewam takie kucia i lekkie uciski ale to napewno normalne wiec spokoj i u mnie jest [emoji5].

Wczoraj ucieszylam sie jak dziecko ze mc jest otwarte moglam zjesc kanapke frytki i nowego loda z orzechami miałyscie racje jest pyszny [emoji5]

Ja mam fazę na lody waniliowe i smietankowe ostatnio [emoji4]

Ja na lody budyn waniliowy i na frytki ale musza byc dobrze osolone inaczej czuje sie zawiedziona jak dziecko

Frytki sobie ostatnio zrobiłam ale to nie był ten smak...
Jak byłam na zakupach to zamówiłam sobie zestaw dziecięcy z frytkami i piersią smażona i wtedy byłam szczęśliwa [emoji4]

Frytki sobie ostatnio zrobiłam ale to nie był ten smak...
Jak byłam na zakupach to zamówiłam sobie zestaw dziecięcy z frytkami i piersią smażona i wtedy byłam szczęśliwa [emoji4]

Wlasnie najgorzej jak sie nie trafi w smak masz na cos ochote i to nie smakuje tak jak mialo rany to az smutno sie robi

Wlasnie najgorzej jak sie nie trafi w smak masz na cos ochote i to nie smakuje tak jak mialo rany to az smutno sie robi

No wtedy to się prawie popłakałam.
Dzisiaj nie mam jeszcze pomysłu na obiad.
Chyba jakieś bitki walne [emoji2]
Ciągle mam ten dziwny smak w ustach jak tylko nie jem nic.
A wczoraj zauważyłam że jak leżę na plecach to widać już lekko wystający brzuszek [emoji4]
Normalnie ciesze się jak dziecko [emoji4]

No wtedy to się prawie popłakałam.
Dzisiaj nie mam jeszcze pomysłu na obiad.
Chyba jakieś bitki walne [emoji2]
Ciągle mam ten dziwny smak w ustach jak tylko nie jem nic.
A wczoraj zauważyłam że jak leżę na plecach to widać już lekko wystający brzuszek [emoji4]
Normalnie ciesze się jak dziecko [emoji4]

Mi tez juz lekko widac brzuszek [emoji3].
Co do obiadu nie mam pojecia przez mdlosci nie moge myslec o jedzeniu zjadlam cos na sniadanie ale nie pomoglo moze herbata cos da

reklama
Dzien dobry.
Wy tu ciagle o jedzeniu a ja jaos nie idze zmian w apetycie. Nawet cyba troche mniej jem niz wykle bo ja za duzo zjem to potem mi ciezko na zoladku.czasem m ochite np na rybke zpuszi. Cebula czy mandarynki ale to takie zachciewajki I bez ciazy mam.

Znowu dzis zimno I deszczow. Wczora mnie chyba przewialo na cmetarzu bo gardlo boli.
Musze sie wyleczc bo w niedziele chrzciny bratanicy.

Milego dnia :)

Do góry