szczesliwa66
Fanka BB :)
Ja tez tak mam wlasnie przed chwila tez takie musniecie mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie biorę żadnych witamin i mam ten sam problem, możesz spróbować zmienić Wit., ale to chyba po prostu przypadłość kobiet w ciąży :-( w jedzonku siła ;-)Ja juz wszystkiego próbuje.. kefir zagryzam ogórkiem kiszonym na to suszone śliwki, jabłko i nic. ProbowAlam evaq czopki, glicerynowa ale teraz jeszcze zmiana tych witamin moze pomoze? Zastanawiałam sie nad tym femibion2
Trzeba będzie spróbować, jaki używasz?Ja biorę probiotyk (jak pytałam gin czy mogę to zdziwiła się że w ogóle pytam - według niej to probiotyki można bez problemu) bo mam chyba nadwrażliwe jelito (raz w te raz wewte, w zeszłej ciąży miałam epizod 2 miesięcy biegunki a potem z kolei zaparcie). W tej zaczęły mi się problemy 2 dni po dodatnim teście i zaczęłam łykać probiotyk i naprawdę pomaga.