MalinowaMarta
Fanka BB :)
Dziękuje [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ja jutro prenatalne na 11... staram sie nie denerwować i wierze ze bedzie dobrze, ale jakos tak nieswojo.. Trzymajcie prosze dziewczyny kciuki!!
Ja tez sie gubię dlatego często siedze cicho bo nie ogarniam do końca kto co, a i ze to moja pierwsza ciąża to i radzenie ograniczone dam znac! Dziekuje..najbardziej sie nie moge doczekac jak zobacze znowu te fikające nóżkiBędziemy trzymać i daj znać koniecznie!!! Ale Ci zazdroszczę! Ja to jakoś się nie stresuje wcale tylko się nie mogę doczekać. To Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam jeśli pisałaś już...
Musze budzik nastawić Heheh płeć.. czuje ze to bedzie chłopak!! Zobaczymy, w sumie mi totalnie obojętne, ale moze jutro coś wiecej bedzie wiadomoFajnie, ze o 11 masz ja to zawsze po południu Wiec czekam cały dzień, ale prenatalne mam u innego lekarza i o 12 wiec spoko, No ale dopiero 13 listopada...
a jakaś preferencje co do płci macie?
A gdzie to mam szukac?? Kurcze ja to taka sierota jestem.. pierwsze forum na którym jestem i tak błądzę po omacku!Olcia może dopisz się do naszego wątku pt.”poznajmy się” zawsze będzie łatwiej nam się poznać i pamiętać.
Ja to w telefonie tylko siedze i musze obczaić czy to sak samo hehe Moje wyzwanie na jutroJak wejdziesz w majowe mamy to tam są wszystkie wątki.
Czyli jak jesteś teraz tutaj to naduś strzałkę cofania w lewym gorym rogu i powinny być