reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Będziemy trzymać i daj znać koniecznie!!! Ale Ci zazdroszczę! Ja to jakoś się nie stresuje wcale tylko się nie mogę doczekać. To Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam jeśli pisałaś już...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez sie gubię dlatego często siedze cicho bo nie ogarniam do końca kto co, a i ze to moja pierwsza ciąża to i radzenie ograniczone:) dam znac!:) Dziekuje..najbardziej sie nie moge doczekac jak zobacze znowu te fikające nóżki :):)

Fajnie, ze o 11 masz ja to zawsze po południu Wiec czekam cały dzień, ale prenatalne mam u innego lekarza i o 12 wiec spoko, No ale dopiero 13 listopada...
a jakaś preferencje co do płci macie?

Fajnie, ze o 11 masz ja to zawsze po południu Wiec czekam cały dzień, ale prenatalne mam u innego lekarza i o 12 wiec spoko, No ale dopiero 13 listopada...
a jakaś preferencje co do płci macie?

Musze budzik nastawić:p Heheh płeć.. czuje ze to bedzie chłopak!! Zobaczymy, w sumie mi totalnie obojętne, ale moze jutro coś wiecej bedzie wiadomo:)

reklama
Do góry