reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Hope a ile masz lat, bo chyba na powitalnym Cię nie ma?
Zgadzam się z tym, co napisałaś, choć ciężko jest uwierzyć, że tak można, zwłaszcza, gdy są różne opcje. Czasami to brak wiedzy, że można inaczej, czasami szok, czasami jakieś upośledzenie, czasami narkotyki, wpływ osób trzecich. Sytuacji są miliony.

39 :rolleyes:
Jest jak mówisz. Czasem to zwykły patol a czasem ofiara otoczenia.

LilithGoth, super, ciesze sie:)

W sumie to wiadomo, czy to tamta dziewczyna wyrzucila dziecko przez okno i z wlasnej inicjatywy? Wiadomo, ze nie ma dla tego usprawiedliwienia, ale...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Jak rejestrowałAM się na stronie bb to przez przypadek zalogowałam się też na listy do mamy. I dziś pierwszy raz przeczytałam to co mi wysłali, co prawda o dwa tygodnie do tyłu ale i tak mnie to wzruszyło, patrzcie: Tydzień 10Droga Mamo,

Niech się schowa Jamajka ze średnią temperaturą w roku równą 30,8 stopnia Celsjusza. Tu, w brzuchu, jest znacznie cieplej: 37,5 stopnia – to są dopiero prawdziwe wakacje! Posiedzę tu jeszcze kilkadziesiąt tygodni, jeśli nie masz nic przeciwko temu.

Pytasz, co u mnie? Jestem już duży jak truskawka, ale znacznie od niej silniejszy – nie tylko mam nogi i ręce, ale w końcu potrafię nimi ruszać! Wprawdzie ciągle jeszcze słabiej niż Chuck Norris, ale gdyby tu była jakaś bańka mydlana, to jakbym kopnął z całych sił, pewnie potrafiłbym ją poruszyć o centymetr, a może nawet dwa… Ho, ho!

Jestem też od truskawki znacznie mądrzejszy – co minutę w moim mózgu powstaje 250 tysięcy neuronów. Znam też już wszystkie Twoje nastroje i emocje. Co chwila opowiadają mi o nich hormony, których pełno się tu w okolicy kręci. Niektóre z nich lubię – fajne są śmiech, radość i spokój. Ale inne strasznie mi dokuczają – to gniew, smutek i strach. Czy możesz, proszę, Mamo, powiedzieć im, żeby pojawiały się rzadziej? Dzięki.

Ściskam Cię, Mamo, ale nie za mocno, żeby Cię nie bolało :)

3jgxskjosc311c31.png

Jak rejestrowałAM się na stronie bb to przez przypadek zalogowałam się też na listy do mamy. I dziś pierwszy raz przeczytałam to co mi wysłali, co prawda o dwa tygodnie do tyłu ale i tak mnie to wzruszyło, patrzcie: Tydzień 10Droga Mamo,

Niech się schowa Jamajka ze średnią temperaturą w roku równą 30,8 stopnia Celsjusza. Tu, w brzuchu, jest znacznie cieplej: 37,5 stopnia – to są dopiero prawdziwe wakacje! Posiedzę tu jeszcze kilkadziesiąt tygodni, jeśli nie masz nic przeciwko temu.

Pytasz, co u mnie? Jestem już duży jak truskawka, ale znacznie od niej silniejszy – nie tylko mam nogi i ręce, ale w końcu potrafię nimi ruszać! Wprawdzie ciągle jeszcze słabiej niż Chuck Norris, ale gdyby tu była jakaś bańka mydlana, to jakbym kopnął z całych sił, pewnie potrafiłbym ją poruszyć o centymetr, a może nawet dwa… Ho, ho!

Jestem też od truskawki znacznie mądrzejszy – co minutę w moim mózgu powstaje 250 tysięcy neuronów. Znam też już wszystkie Twoje nastroje i emocje. Co chwila opowiadają mi o nich hormony, których pełno się tu w okolicy kręci. Niektóre z nich lubię – fajne są śmiech, radość i spokój. Ale inne strasznie mi dokuczają – to gniew, smutek i strach. Czy możesz, proszę, Mamo, powiedzieć im, żeby pojawiały się rzadziej? Dzięki.

Piękne - też mam teraz 10 tc :)

@LilithGoth32 gratki :D mamy podobny termin, ja na 18ego :)

3jgxskjosc311c31.png

3jgxskjosc311c31.png

I już chce zarządzać, co mama ma robić a czego nie

Ja przy 3 ciąży bardziej cyniczna jestem ;) i takie listy do mnie nie przemawiają.

W sprawie dolegliwości, to też nie mam absolutnie żadnych mdłości, co nie powiem mocno mnie niepokoi gdyż w poprzednich ciążach wymiotowalam jak kot. Czasem zastanawiam się czy na serio jestem w ciąży.

reklama
Do góry