reklama
tysia123
Fanka BB :)
Wspolczuje wam tych mdlosci. Mnie na szczescie ominely. W kazdej ciazy.
W przepowiadanue plci na podstawie objawow nie wierze. Kolezanka dwie ciaze rzygala jak kot do konca, w obu cera super. Ma syna I corke pomimo tych samuch objawow.
Jakas bez sil ostatnio jestem. Juz bym spac poszla ale nie ma jak.....
W przepowiadanue plci na podstawie objawow nie wierze. Kolezanka dwie ciaze rzygala jak kot do konca, w obu cera super. Ma syna I corke pomimo tych samuch objawow.
Jakas bez sil ostatnio jestem. Juz bym spac poszla ale nie ma jak.....
Hope
podwójna mama :-)
Piękny wiek. Ty chociaż dożyłaś, a z nami nie wiadomo jak tu co druga się rozpada
Sama nie wiem jak to zrobiłam, może i Wam będzie dane dożyć tego sędziwego wieku, pomimo chorób
39
Jest jak mówisz. Czasem to zwykły patol a czasem ofiara otoczenia.
Hope jakos mnie twój wiek nie zdziwił [emoji854] we Francji 40 to standard swiadomej mamy, jak rodziłam to miałam 30 to czułam się na oddziale jak gowniara[emoji846]także absolutnie jesteś w normie europejskiej [emoji854]
Brak słów na to co robią kobiety.
Ja już po badaniu... Wszystko jest ok maleństwo sobie nawet trochę pofikalo co sprawiało trudność pani doktor w zmierzeniu hehe... Ale się udało rośnie zdrowo , serduszko ładnie bije , tętno 171... Krwiak ma tylko 1 cm jest większy od maleństwa ale powiedziała że się wchłonie a poznam to po tym jak będę miała brązowe plamienia.
Dobre wieści. Tak trzymaj. Ale masz komfort z takim zaufanym lekarzem.
Ja dla chłopca chciałam Tomek ale mój mąż zaproponował Jana po jego dziadku i chyba mnie przekonał. Dla dziewczynki nie podoba mi się nic niestety. A wszyscy mówią że będzie dziewczynka bo od 3 tygodni nie toleruję mięsa, nawet zapachu a zjadłabym tylko słodkie. Czy Wam, dziewczyny które mają już dzieci, sprawdziło się że słodkie na dziewczynkę?
Ja mam chłopca i w tej jak i poprzedniej ciąży nie mogę patrzeć na mięso. Ze słodkim nigdy nie prZesadzalam Wiec się nie wypowiem.
@natkape nie mam pojęcia skąd cukrzyca u innych, ja jem bardzo zdrowo. Na śniadanie soki warzywne, w sezonie warzywa. Regularny basen i inne zajęcia. Mam od zawsze tendencje do otyłości brzusznej i w rodzinie mam dziadka i kuzyna z cukrzyca a ja walczę bo nie chce mieć jej na zawsze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
KasiaRo
Mnie tez 39 lat nie dziwi.. wsrod moich znajomych to normalne. Zreszta ja sama mam 36 teraz, jak zaszlam w pierwsza ciaze 34. Wczesniej w ogole o dzieciach nie myslalam, a jak mialam 20kilka lat, to juz w ogole zakladanie rodziny bylo dla mnie abstrakcja
Mialoby to swoje plusy - moglabym miec 40 lat i odchowane dzieci, a nie dopiero zaczynac... ale do wszystkiego trzeba dojrzec. Zreszta bycie mlodym i bez zobowian tez bylo fajne [emoji12]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mialoby to swoje plusy - moglabym miec 40 lat i odchowane dzieci, a nie dopiero zaczynac... ale do wszystkiego trzeba dojrzec. Zreszta bycie mlodym i bez zobowian tez bylo fajne [emoji12]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jetkaa
Moja mama miala 38lat gdy urodzila corke ma teraz 4lata a najstarszy brat 24 a moj syn jest rok mlodszy od mojej siostr i traktuja się jak rodzeństwo sa plusy i minusy młodego badz starszego wieku ja mialam 18lat ale ja czułam sie gotowa i dziecko mi nie przeszkodziło do zdobycia moich celow jak np szkola prawko test czeladniczy .. W wieku 20 lat zostalam kierowniczka
LilithGoth32
Moja mama urodziła mojego najmłodszego brata jak miała 40 lat ...brat ma teraz 11 lat a ja jestem najstarsza i mam 33. Duża różnica między nami ale bardzo się dogadujemy a ja jestem jego najlepszą siostra
Ja co prawda urodziłam pierwszego synka jak miałam 25 lat córkę jak miałam 28 synka jak miałam 32.
Myślę że wiek nie gra roli... Każdy wie kiedy przychodzi czas na macierzyństwo znam takie co urodziły jak miały po 48
Ja co prawda urodziłam pierwszego synka jak miałam 25 lat córkę jak miałam 28 synka jak miałam 32.
Myślę że wiek nie gra roli... Każdy wie kiedy przychodzi czas na macierzyństwo znam takie co urodziły jak miały po 48
reklama
Ja będę miała jeszcze 30 lat jak będę rodzić W sumie to termin mi wypada 5 dni przed moimi urodzinami, więc i może stuknie 31 Moja mama mnie rodziła jak miała 30 i ustawiłam też sobie taką poprzeczkę hehe Potem moją siostrę jak miała 37, więc na spokojnie, choć ja czuje, że czas mi leci, tym bardziej jak patrzę na dzieci znajomych... Może to też wynika z tego, że 4 lata się staraliśmy i już powinnam mieć jedno w przedszkolu a drugie urodzone - tak przynajmniej sobie zakładałam, ale życie weryfikuje nasze plany niestety...