reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Powiem ci ze taniej ci wyjdzie 1 impreza nie 2 ci sami goscie i wogole raz nie dwa ja mam brata z 1.10 ja jestem 10.10 a kolejny brat 22.10 i tez do czasu mielismy wspólnie ur i bylo super heheA ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.
A ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.
Też jestem z 23ego maja Prezent i tak będę miała w postaci dzidzi, ale chyba wolę, żeby każdy miał ten swój specjalny osobisty dzień osobno
Hope
podwójna mama :-)
Fajnie, że 40 latki to takie ciekawostki
Nie mam z tym problemu, nie wyglądam ani nie czuję się dojrzale. Nie mam nadwagi, chorób cywilizacyjnych. Problem ma otoczenie Już słyszałam, że też Ci się chce a wie garstka ludzi. No właśnie chciało mi się
Nie mam z tym problemu, nie wyglądam ani nie czuję się dojrzale. Nie mam nadwagi, chorób cywilizacyjnych. Problem ma otoczenie Już słyszałam, że też Ci się chce a wie garstka ludzi. No właśnie chciało mi się
Locja
Super, 23. 05 rodzą się naprawdę fajni ludzie. Tak się zdarzyło, że znam ich paru, w tym oczywiście moje dziecko .Też jestem z 23ego maja Prezent i tak będę miała w postaci dzidzi, ale chyba wolę, żeby każdy miał ten swój specjalny osobisty dzień osobno
Super, 23. 05 rodzą się naprawdę fajni ludzie. Tak się zdarzyło, że znam ich paru, w tym oczywiście moje dziecko .
A dziękuję Twoje dziecko musi też być cudowne - w końcu bliźniak hihi
Paula1207
Dobry wieczór, Dziewczyny [emoji6] miałam ostatnio zabiegany dni. Kończymy remont pokoju, a jutro przyjeżdżają moi rodzice i przychodzą teściowie i będziemy ich informować więc chcemy żeby wszystko było pięknie [emoji6]
W ogóle ze znajomymi spotkamy się w takiej stałej grupce. 5 par, jedni już mają dzieci, jedni się spodziewają w marcu, ostatnio się dowiedzieliśmy, my w maju, a dziś się dowiedziałam, że kolejni będą mieli malucha, termin na czerwiec. O nas jeszcze nie wiedzą bo czekamy jeszcze, ale ja już wiem i śmiać mi się chce. Mój mąż dzisiaj stwierdził, że musi sprawdzić tego listonosza co tu chodzi [emoji16]
W ogóle ze znajomymi spotkamy się w takiej stałej grupce. 5 par, jedni już mają dzieci, jedni się spodziewają w marcu, ostatnio się dowiedzieliśmy, my w maju, a dziś się dowiedziałam, że kolejni będą mieli malucha, termin na czerwiec. O nas jeszcze nie wiedzą bo czekamy jeszcze, ale ja już wiem i śmiać mi się chce. Mój mąż dzisiaj stwierdził, że musi sprawdzić tego listonosza co tu chodzi [emoji16]
klaslaw1987
reklama
Katherine zs
Ja synka miałam w wieku 24 lat, założenia były takie, że do 30 drugie, ale człowiek z roku na rok coraz bardziej się rozleniwial :-) Synek był coraz mniej absorbujacy, sielanka ;-). Przez ostatnie miesiące sam zaczął się dopominac o rodzeństwo. U mnie znowu obudził się instynkt i jak wszystko dobrze pójdzie, w wieku 33 lat znowu bede mama. W przyszłym tygodniu idę odebrać wyniki badań i powiemy synkowi i całej rodzince o dziecku.