reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.

reklama
A ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.
Powiem ci ze taniej ci wyjdzie 1 impreza nie 2 :) ci sami goscie i wogole raz nie dwa :) ja mam brata z 1.10 ja jestem 10.10 a kolejny brat 22.10 i tez do czasu mielismy wspólnie ur i bylo super hehe:)

Też jestem z 23ego maja :) Prezent i tak będę miała w postaci dzidzi, ale chyba wolę, żeby każdy miał ten swój specjalny osobisty dzień osobno :)

Fajnie, że 40 latki to takie ciekawostki :-D

Nie mam z tym problemu, nie wyglądam ani nie czuję się dojrzale. Nie mam nadwagi, chorób cywilizacyjnych. Problem ma otoczenie :rolleyes2: Już słyszałam, że też Ci się chce a wie garstka ludzi. No właśnie chciało mi się :-D

Dobry wieczór, Dziewczyny [emoji6] miałam ostatnio zabiegany dni. Kończymy remont pokoju, a jutro przyjeżdżają moi rodzice i przychodzą teściowie i będziemy ich informować więc chcemy żeby wszystko było pięknie [emoji6]

W ogóle ze znajomymi spotkamy się w takiej stałej grupce. 5 par, jedni już mają dzieci, jedni się spodziewają w marcu, ostatnio się dowiedzieliśmy, my w maju, a dziś się dowiedziałam, że kolejni będą mieli malucha, termin na czerwiec. O nas jeszcze nie wiedzą bo czekamy jeszcze, ale ja już wiem i śmiać mi się chce. Mój mąż dzisiaj stwierdził, że musi sprawdzić tego listonosza co tu chodzi [emoji16]

oar8csqv0ui6juo3.png

Pisalyscie o wieku.
Ja urodze w wieku 31 lat a starałam się 10 lat z poprzednim partnerem a teraz wpadka po roku z innym facetem [emoji4]

Widać tamten nie był mi pisany [emoji38]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Ja synka miałam w wieku 24 lat, założenia były takie, że do 30 drugie, ale człowiek z roku na rok coraz bardziej się rozleniwial :-) Synek był coraz mniej absorbujacy, sielanka ;-). Przez ostatnie miesiące sam zaczął się dopominac o rodzeństwo. U mnie znowu obudził się instynkt i jak wszystko dobrze pójdzie, w wieku 33 lat znowu bede mama. W przyszłym tygodniu idę odebrać wyniki badań i powiemy synkowi i całej rodzince o dziecku.

Do góry