reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja już w szpitalu czekam na moją gin

Powodzonka [emoji8]

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny znowu jakas akcja z noworodkiem.. Jakas matka zakopala noworodka za stodoła.. Ludzie co się dzieje z tymi kobietami.. Zamiast oddac wola zabic.. Nie rozumie .... Skoro wiedza ze nie dadzą sobie rade z dzieckiem niech nie uprawiają sexu albo się zabezpieczaja.. Masakra

Dziewczyny znowu jakas akcja z noworodkiem.. Jakas matka zakopala noworodka za stodoła.. Ludzie co się dzieje z tymi kobietami.. Zamiast oddac wola zabic.. Nie rozumie .... Skoro wiedza ze nie dadzą sobie rade z dzieckiem niech nie uprawiają sexu albo się zabezpieczaja.. Masakra
Brak słów na to co robią kobiety.

Ja już po badaniu... Wszystko jest ok maleństwo sobie nawet trochę pofikalo co sprawiało trudność pani doktor w zmierzeniu hehe... Ale się udało rośnie zdrowo , serduszko ładnie bije , tętno 171... Krwiak ma tylko 1 cm jest większy od maleństwa ale powiedziała że się wchłonie a poznam to po tym jak będę miała brązowe plamienia.

To nie jest tak, że nie mają uprawiać seksu jak się jest głąbem. To taki sam instynkt jak każdy inny, grubemu nie powiemy nie jedz.

Kobiety też bywają patologią jak mężczyźni. Jest to straszne, szczególnie w czasach gdy noworodka można zostawić w szpitalu albo oknie życia. Czasem mechanizmy są bardziej złożone i niejednoznaczne. Każdy przypadek ocenia się osobno.

@Nan90 mi przepowiednie się nie sprawdziły. Jadłam słono i ostro, buzia gładka, dwie córki.

@calta ja Ci dam starsze :laugh2::laugh2::p

Brak słów na to co robią kobiety.

Ja już po badaniu... Wszystko jest ok maleństwo sobie nawet trochę pofikalo co sprawiało trudność pani doktor w zmierzeniu hehe... Ale się udało rośnie zdrowo , serduszko ładnie bije , tętno 171... Krwiak ma tylko 1 cm jest większy od maleństwa ale powiedziała że się wchłonie a poznam to po tym jak będę miała brązowe plamienia.

No i po strachu. Dobrze ze wszystko ok.
Super wiadomość [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
@Hope a ile masz lat, bo chyba na powitalnym Cię nie ma?
Zgadzam się z tym, co napisałaś, choć ciężko jest uwierzyć, że tak można, zwłaszcza, gdy są różne opcje. Czasami to brak wiedzy, że można inaczej, czasami szok, czasami jakieś upośledzenie, czasami narkotyki, wpływ osób trzecich. Sytuacji są miliony.

Do góry