reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jak bylam w ciazy moj narzyczony mowil jak by sie nazywal a nie wiedziałam ze jestem jeszcze i powiedzial Szymon to az takie dziwne uczucie mialam.. A jak wymieniał dziewczynki to zadne mi nie pasowało.. I okazalo sie ze syn sam sobie wybral imie i bardzoo mu pasuje:) kazdy tak mowi jak go pozna:)

czesc
dzisiaj krotki dzien w pracy i wreszcie weekend :)
odkad wrocilam z pracy kluje mnie pod lewymi zebrami raz na jakis czas, co to moze byc? martwic sie?

Ja dla dziewczynki od 6 lat mam z mężem ustalone, że będzie Paulina albo Milena ale dla chłopca będzie cieżko..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dla chłopca chciałam Tomek ale mój mąż zaproponował Jana po jego dziadku i chyba mnie przekonał. Dla dziewczynki nie podoba mi się nic niestety. A wszyscy mówią że będzie dziewczynka bo od 3 tygodni nie toleruję mięsa, nawet zapachu a zjadłabym tylko słodkie. Czy Wam, dziewczyny które mają już dzieci, sprawdziło się że słodkie na dziewczynkę? :)

Ja dla chłopca chciałam Tomek ale mój mąż zaproponował Jana po jego dziadku i chyba mnie przekonał. Dla dziewczynki nie podoba mi się nic niestety. A wszyscy mówią że będzie dziewczynka bo od 3 tygodni nie toleruję mięsa, nawet zapachu a zjadłabym tylko słodkie. Czy Wam, dziewczyny które mają już dzieci, sprawdziło się że słodkie na dziewczynkę? :)
Mi się nic nie sprawdziło. Miałam intuicję na chłopca, ładnie wyglądałam, super cera, poza arbuzem to głównie słone, choć mięso bleeee. Dopiero pod koniec faza na ptysie, ale tylko z jednej cukierni. I mam córkę.

reklama
Do góry