chouette82
Fanka BB :)
Ciężej bedzie z chłopcem bo nie wiem kompletnie, jakos nic mi nie pasuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam podobnie - dla dziewczynki chciałabym Helena lub Maja, a dla chłopca nie mam żadnego pomysłu [a jeszcze mój mąż wyskakuje dla chłopaka z imionami w stylu Barnaba ]Ciężej bedzie z chłopcem bo nie wiem kompletnie, jakos nic mi nie pasuje
Mi się nic nie sprawdziło. Miałam intuicję na chłopca, ładnie wyglądałam, super cera, poza arbuzem to głównie słone, choć mięso bleeee. Dopiero pod koniec faza na ptysie, ale tylko z jednej cukierni. I mam córkę.Ja dla chłopca chciałam Tomek ale mój mąż zaproponował Jana po jego dziadku i chyba mnie przekonał. Dla dziewczynki nie podoba mi się nic niestety. A wszyscy mówią że będzie dziewczynka bo od 3 tygodni nie toleruję mięsa, nawet zapachu a zjadłabym tylko słodkie. Czy Wam, dziewczyny które mają już dzieci, sprawdziło się że słodkie na dziewczynkę?
akurat tak, jadlam tonami krówki i mam Toske z kolei z synem ciagle pilam soki pomaranczowe jak teraz i zobaczymy czy to u mnie regulaCzy Wam, dziewczyny które mają już dzieci, sprawdziło się że słodkie na dziewczynkę?
No właśnie Tosia to jedyne imię jakie mi się podoba ale ojciec hipotetycznej dziewczynki kręci nosemakurat tak, jadlam tonami krówki i mam Toske z kolei z synem ciagle pilam soki pomaranczowe jak teraz i zobaczymy czy to u mnie regula