Wszystko dobrze 9-10 tydzien fasolka rosnie serduszko widzialam nadania zlecone za 2 tyg wizyta
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrze 9-10 tydzien fasolka rosnie serduszko widzialam nadania zlecone za 2 tyg wizyta
Widzę że jest dużo dziewczyn z Gdańska. Zastanawialiście się już nad porodowka? Część koleżanek mówi że tylko Zaspa a część tylko Kliniczna
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez z tym walcze,najgorzej jak dopada mnie w pracy.Pomagaja Halls extra strong,glebokie oddechy i nie biegne do wc.Dzisiaj pierwszy raz przytuliłam WC i to tylko po herbacie, chyba najgorsze dla mnie się zaczyna, już kanapka stoi mi w gardle. Ratunku!!!! Nie chce znowu tego przechodzić
Moja koleżanka jest teraz w 7miesiacu i ja lekarka nastraszyla że każdy poród na Klinicznej jest przy grupie studentów... nie wiem co o tym myśleć.Ja jestem z Gdyni, ale chcę iść na Kliniczną - już raz tam byłam z nieciekawymi przeżyciami, ale personel przemiły - położne bardzo współczujące i kochane Myślę, że dzięki temu nie mam aż takiej traumy po poronieniu jak np. moje koleżanki po wizycie w Wejherowie czy innych szpitalach...
super, oby same takie wieści z nadchodzących wizytWszystko dobrze 9-10 tydzien fasolka rosnie serduszko widzialam nadania zlecone za 2 tyg wizyta
Wymiotowanie w centrum Gdańska do śmietnika również mi się zdarzyło ostatnio, a potem wracając tramwajem wysiadałam trzykrotnie jeszcze na przystankachWspolczuje ja ostatnio wymiotowalam do kosza na smieci w centrum gdanska ludzie patrzeli masakra