reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Widzę że jest dużo dziewczyn z Gdańska. Zastanawialiście się już nad porodowka? Część koleżanek mówi że tylko Zaspa a część tylko Kliniczna

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Gdyni, ale chcę iść na Kliniczną - już raz tam byłam z nieciekawymi przeżyciami, ale personel przemiły - położne bardzo współczujące i kochane :) Myślę, że dzięki temu nie mam aż takiej traumy po poronieniu jak np. moje koleżanki po wizycie w Wejherowie czy innych szpitalach...

Ja jestem z Gdyni, ale chcę iść na Kliniczną - już raz tam byłam z nieciekawymi przeżyciami, ale personel przemiły - położne bardzo współczujące i kochane :) Myślę, że dzięki temu nie mam aż takiej traumy po poronieniu jak np. moje koleżanki po wizycie w Wejherowie czy innych szpitalach...
Moja koleżanka jest teraz w 7miesiacu i ja lekarka nastraszyla że każdy poród na Klinicznej jest przy grupie studentów... nie wiem co o tym myśleć.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko dobrze 9-10 tydzien fasolka rosnie serduszko widzialam nadania zlecone za 2 tyg wizyta

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
super, oby same takie wieści z nadchodzących wizyt :)

Co do pracy to macie rację oczywiście - najważniejsze dziecko jest :) ja mam pracę ok, jakoś szczególnie pasją do niej nie pałam, ale za to lubię ludzi w niej :) (bardziej lubię moją drugą pracę, którą robię w ramach swojej firmy). Nie wiem jeszcze czy będę chciała do niej wracać, na pewno w miarę możliwości chcę na spokojnie kogoś przeszkolić żeby nie zostawiać ich na lodzie.

No i inna sprawa, że nie chciałabym jeszcze iść na zwolnienie, nie jestem typem osoby, która chciałaby siedzieć w domu i nic nie robić, obawiam się, że dla mojego [a co zatem idzie dziecka] zdrowia i nastroju nie byłoby to najlepsze.. mam wielką nadzieję, że malucha i mój stan zdrowia pozwoli nam pochodzić jeszcze trochę do pracy ;)

@Nan90 Nie wiem jak przy porodach, ale np. jak miałam usg to wypełniałam papier, że się zgadzam na obecność studentów, siedzieli sobie cicho i się uczyli - nie przeszkadzali mi w ogóle ;) Przy porodzie nie wiem czy bym się zgodziła, ale myślę, że jak przy usg pytali mnie o zgodę to przy porodzie tym bardziej pytają;)

reklama
Wspolczuje ja ostatnio wymiotowalam do kosza na smieci w centrum gdanska ludzie patrzeli masakra

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wymiotowanie w centrum Gdańska do śmietnika również mi się zdarzyło ostatnio, a potem wracając tramwajem wysiadałam trzykrotnie jeszcze na przystankach :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry