reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wymiotowanie w centrum Gdańska do śmietnika również mi się zdarzyło ostatnio, a potem wracając tramwajem wysiadałam trzykrotnie jeszcze na przystankach :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To witam w klubie ja z autobusu tez musialam wysiasc ale co zrobic :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzę że jest dużo dziewczyn z Gdańska. Zastanawialiście się już nad porodowka? Część koleżanek mówi że tylko Zaspa a część tylko Kliniczna

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam mętlik, chciałam Wojewódzki, byłam w zasadzie zdecydowana, a teraz bardzo namawiają mnie na Zaspę, że będę żałowała, jak w Wojewódzkim urodzę.

Moja koleżanka jest teraz w 7miesiacu i ja lekarka nastraszyla że każdy poród na Klinicznej jest przy grupie studentów... nie wiem co o tym myśleć.

To prawda, ale możesz nie wyrazić zgody na studentów.

Ja mam mętlik, chciałam Wojewódzki, byłam w zasadzie zdecydowana, a teraz bardzo namawiają mnie na Zaspę, że będę żałowała, jak w Wojewódzkim urodzę.

Tylko że na Zaspie ponoć teraz jest Armagedon. Za dużo kobietek, odsylaja ponoć nawet do Elbląga.

Na obecnosc studentow trzeba wyrazic zgide. Ja tam uwazam ze wartobsie zgodzic bo jak inaczej maja sie nauczyc? Mialam studentow przy HSG i mialam wrazenie ze lekarz sie bardziej stara i do tego wszystko dokladnie po kolei om tlumacztl wiec ja tez bylam super poinformowana. Przy pierwszym porodzie tez mialam jakies osoby uczace sue ale to chyba rezydenci byli a nie praktykanci. Zreszta bylo mi wszystko jedno. Jak zaczeli mnie wkurzac swoim gadaniem i zartami i poprosilam czy mogliby mi dac troche spokoju yo wszyscy lacznie z lekarzem sie zmyli.

Ja rodzilam w szpitalu uniwersyteckim i nie bylo zadnych studentow... az dziwne jak sie nad tym zastanowic;))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Piszecie o porodowkach. Ja wiem ze tu gdzie mam blisko jest bardzo dobra porodowkach z bardzo dobrą opinią wiec się nie martwię [emoji4]
Juz czekam na badania a jeszcze 2 babeczki przede mną...
I pierwszy dzień bez mdlosci za to czuje to rozciąganie w dole brzucha. I brzuszek urósł znów bo strzeliłem fotę. W tym tempie to strach się bać co będzie dalej...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

U mnie brzuszek dość mocno widoczny już, ale dobrze, że tylko brzuszek rośnie, że całościowo nie przybieram, bo z moją obecną wagą to muszę uważać i pilnować się :)

Ja juz tez mam wielki brzuch xD 1,5 tygodnia do wesela a ja nadal bez sukienki xD w weekand chyba pojde cos kupic *-*

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

reklama
Do góry