reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej, ja jestem cały czas tylko podczytuje. Brak czasu na pisanie ;/
Dzisiaj mam wizyte i złapałam stresa. Ostatnio mialam wizyte 6t4d byl tylko pecherzyk i ciąża młodsza o 5 dni. No i torbiel 5 cm. Dzisiaj mam 10t6d. Trzymajcie kciuki zeby byl piękny dzidziul i mniejsza torbiel albo zeby jej juz nie bylo ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj mam wizyte i złapałam stresa. Ostatnio mialam wizyte 6t4d byl tylko pecherzyk i ciąża młodsza o 5 dni. No i torbiel 5 cm. Dzisiaj mam 10t6d. Trzymajcie kciuki zeby byl piękny dzidziul i mniejsza torbiel albo zeby jej juz nie bylo ;)

Trzymam kciuki bedzie dobrze.

Moj gin sie spoznil wiec stres mam jak nie wiem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Powodzenia na wizytach ;) dawajcie znac i się odzywajcie. Jestesmy z Wami [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@wjolek szkoda ze nie Krakow bylo by moze raźniej na porodówce. Chociaż te terminy to podobno zadko tak dokładnie sie sprawdzają.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też miałam torbiel 4 cm, ostatnio jak byłam to już miała 3 cm, więc w dobrym kierunku to idzie [emoji6]

oar8csqv0ui6juo3.png

Widzę że jest dużo dziewczyn z Gdańska. Zastanawialiście się już nad porodowka? Część koleżanek mówi że tylko Zaspa a część tylko Kliniczna

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry,
Ja w pierwszej ciazy nie planowalam isc szybko na zwolnienie... ale zaczelam plamic i na nim wyladowalam i juz z niego nie wrocilam. Nie lubie mojej pracy, ale mam za to glupie poczucie obowiazku... co bedzie po tej ciazy i macierzynskim - pomartwie sie o to za rok najwczesniej;) nie spieszy mi sie z powrotem i napewno bede szukac czegos innego, o ile w ogole jeszcze bedziemy wtedy w PL mieszkac.

Kciuki za wizyty:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witam się.
Powodzenia na wizytach.
Ja dziś o połowie herbaty narazie tylko i zjem chyba kawałek chleba z wędlina bo na 11 badania...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Ja do swojej pracy tez raczej nie wrócę, umowę mam do końca października przyszłego roku i jestem na 100% pewna, ze kolejnej nie dostanę. Zaszlam w ciążę będąc na macierzyńskim, wiec siedzę w domu do maja 2019 a pozniej trzeba bedzie cos poszukać. A swoja prace lubie no ale znajdzie sie coś innego ;)

Do góry