reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A powiedzieliście im już?

oar8csqv0ui6juo3.png
To juz duze dzieciaczki myslalam ze masz maluszki ktorymi trzeba sie opiekowac

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Paula1207 Trzymam kciuki za sobotę, żeby jednak stresik był mniejszy, a wszyscy na pewno będą się cieszyć :)

U nas to było czasem w drugą stronę - znajomi przesadzali z pytaniami kiedy dzieci itd, a my 4 lata walczyliśmy o fasolkę i było momentami bardzo ciężko się tłumaczyć - z czasem wzięliśmy psa i mówiłam, że już mam synka, żeby się odczepili ;)

Witam nowe majoweczki:biggrin2: Dziewczyny przez przypadek naczytalam sie o ciazach obumarlych i jutro mam wizyte zeby umowic sie na prenatalne tak sie boje ale glupia jestem siedze na internecie i pierdoly czytam:hmm::evil:
ticker.php

Napewno bedzie dobrze czasem strach ma wielkie oczy nie stresuj sie powiedz rodzicom i ciesz sie ciaza

Tez się tego trzymam [emoji4]
A to naprawdę duże dzieciaki to teraz teściowa może się ucieszy z maleństwa ;-) ;)
Taaa jasne [emoji4] dobrze ze mieszkamy osobno tylko zajmuje nam czas co chwile wydzwaniajac o wszystko i nie możemy mieć dnia bez telefonu. A jak jej jedyny wnuk coś nabroi to zawsze do nas wydzwania nawet o 6 rano...
A powiedzieliście im już?

oar8csqv0ui6juo3.png
Wie tylko najstarsza narazie. I waham się czy nie powiedzieć najmłodszej bo z nimi dwiema mam najlepszy kontakt. Same powiedziały ze nie wyobrażają sobie zeby mnie miało zabraknąć w domu i ze tata by się chyba załamał. A to akurat prawda bo wyjątkowo widać ze mi zaufał po tym jak go żona z dziećmi zostawiła...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Toż to już młodzież ;) takie maleństwo na pewno wniesie dużo radości!!!
No najstarsza jest w siódmym niebie i jest mega szczęśliwa wiec wiem ze mam oparcie w niej poza tym zawsze jak ktoś powie coś na mnie złego czy zwróci mi uwagę czytaj teściowa to ona od razu staje w mojej obronie.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

No najstarsza jest w siódmym niebie i jest mega szczęśliwa wiec wiem ze mam oparcie w niej poza tym zawsze jak ktoś powie coś na mnie złego czy zwróci mi uwagę czytaj teściowa to ona od razu staje w mojej obronie.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.

Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.

Ogólnie wiesz widzi że kocham dzieciaki, że mam z nimi dobry kontakt ale jak coś nie jest po jej myśli to potrafi ochrzanic a po godzinie zadzwonić jak gdyby nigdy nic. Najgorsze ze wydzwania do wszystkich i się pyta o radę i boję się że jak jej powiemy to rozdmucha to na cały półwysep...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@Paula1207 Trzymam kciuki za sobotę, żeby jednak stresik był mniejszy, a wszyscy na pewno będą się cieszyć :)

U nas to było czasem w drugą stronę - znajomi przesadzali z pytaniami kiedy dzieci itd, a my 4 lata walczyliśmy o fasolkę i było momentami bardzo ciężko się tłumaczyć - z czasem wzięliśmy psa i mówiłam, że już mam synka, żeby się odczepili ;)
My w czerwcu przygarnelismy szczeniaka bo nie myślałam że w ogóle będziemy mieć dzieci. Tym bardziej ze z poprzednim partnerem nie zabezpieczalismy się przez 10 lat i noc. Zero ciąży. Ale teraz dziękuję za to Bogu [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Dzień dobry :)

Moja teściowa nie żyje a akurat ona by się ucieszyła bardzo... Za to mama niekoniecznie będzie zachwycona, po co ludziom trzecie dziecko? To już wychodzi ponad ogólnie przyjęty standard. Tylko, że ja nie żyję standardowo.

Z tym mijaniem objawów to jakaś ściema, za 5 dni zaczynam 4 miesiąc i nic nie jest lepiej. Wczoraj wręcz było jeszcze gorzej, armagedon cyckowobrzuszny.

Do góry