To juz duze dzieciaczki myslalam ze masz maluszki ktorymi trzeba sie opiekowacA powiedzieliście im już?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz duze dzieciaczki myslalam ze masz maluszki ktorymi trzeba sie opiekowacA powiedzieliście im już?
Toż to już młodzież takie maleństwo na pewno wniesie dużo radości!!!
Tez się tego trzymam [emoji4]Napewno bedzie dobrze czasem strach ma wielkie oczy nie stresuj sie powiedz rodzicom i ciesz sie ciaza
Taaa jasne [emoji4] dobrze ze mieszkamy osobno tylko zajmuje nam czas co chwile wydzwaniajac o wszystko i nie możemy mieć dnia bez telefonu. A jak jej jedyny wnuk coś nabroi to zawsze do nas wydzwania nawet o 6 rano...A to naprawdę duże dzieciaki to teraz teściowa może się ucieszy z maleństwa
Wie tylko najstarsza narazie. I waham się czy nie powiedzieć najmłodszej bo z nimi dwiema mam najlepszy kontakt. Same powiedziały ze nie wyobrażają sobie zeby mnie miało zabraknąć w domu i ze tata by się chyba załamał. A to akurat prawda bo wyjątkowo widać ze mi zaufał po tym jak go żona z dziećmi zostawiła...A powiedzieliście im już?
No najstarsza jest w siódmym niebie i jest mega szczęśliwa wiec wiem ze mam oparcie w niej poza tym zawsze jak ktoś powie coś na mnie złego czy zwróci mi uwagę czytaj teściowa to ona od razu staje w mojej obronie.Toż to już młodzież takie maleństwo na pewno wniesie dużo radości!!!
Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.
Ogólnie wiesz widzi że kocham dzieciaki, że mam z nimi dobry kontakt ale jak coś nie jest po jej myśli to potrafi ochrzanic a po godzinie zadzwonić jak gdyby nigdy nic. Najgorsze ze wydzwania do wszystkich i się pyta o radę i boję się że jak jej powiemy to rozdmucha to na cały półwysep...Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.
My w czerwcu przygarnelismy szczeniaka bo nie myślałam że w ogóle będziemy mieć dzieci. Tym bardziej ze z poprzednim partnerem nie zabezpieczalismy się przez 10 lat i noc. Zero ciąży. Ale teraz dziękuję za to Bogu [emoji4]@Paula1207 Trzymam kciuki za sobotę, żeby jednak stresik był mniejszy, a wszyscy na pewno będą się cieszyć
U nas to było czasem w drugą stronę - znajomi przesadzali z pytaniami kiedy dzieci itd, a my 4 lata walczyliśmy o fasolkę i było momentami bardzo ciężko się tłumaczyć - z czasem wzięliśmy psa i mówiłam, że już mam synka, żeby się odczepili