reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A powiedzieliście im już?

oar8csqv0ui6juo3.png
To juz duze dzieciaczki myslalam ze masz maluszki ktorymi trzeba sie opiekowac

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Paula1207 Trzymam kciuki za sobotę, żeby jednak stresik był mniejszy, a wszyscy na pewno będą się cieszyć :)

U nas to było czasem w drugą stronę - znajomi przesadzali z pytaniami kiedy dzieci itd, a my 4 lata walczyliśmy o fasolkę i było momentami bardzo ciężko się tłumaczyć - z czasem wzięliśmy psa i mówiłam, że już mam synka, żeby się odczepili ;)

Witam nowe majoweczki:biggrin2: Dziewczyny przez przypadek naczytalam sie o ciazach obumarlych i jutro mam wizyte zeby umowic sie na prenatalne tak sie boje ale glupia jestem siedze na internecie i pierdoly czytam:hmm::evil:
ticker.php

Napewno bedzie dobrze czasem strach ma wielkie oczy nie stresuj sie powiedz rodzicom i ciesz sie ciaza

Tez się tego trzymam [emoji4]
A to naprawdę duże dzieciaki to teraz teściowa może się ucieszy z maleństwa ;-) ;)
Taaa jasne [emoji4] dobrze ze mieszkamy osobno tylko zajmuje nam czas co chwile wydzwaniajac o wszystko i nie możemy mieć dnia bez telefonu. A jak jej jedyny wnuk coś nabroi to zawsze do nas wydzwania nawet o 6 rano...
A powiedzieliście im już?

oar8csqv0ui6juo3.png
Wie tylko najstarsza narazie. I waham się czy nie powiedzieć najmłodszej bo z nimi dwiema mam najlepszy kontakt. Same powiedziały ze nie wyobrażają sobie zeby mnie miało zabraknąć w domu i ze tata by się chyba załamał. A to akurat prawda bo wyjątkowo widać ze mi zaufał po tym jak go żona z dziećmi zostawiła...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Toż to już młodzież ;) takie maleństwo na pewno wniesie dużo radości!!!
No najstarsza jest w siódmym niebie i jest mega szczęśliwa wiec wiem ze mam oparcie w niej poza tym zawsze jak ktoś powie coś na mnie złego czy zwróci mi uwagę czytaj teściowa to ona od razu staje w mojej obronie.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

No najstarsza jest w siódmym niebie i jest mega szczęśliwa wiec wiem ze mam oparcie w niej poza tym zawsze jak ktoś powie coś na mnie złego czy zwróci mi uwagę czytaj teściowa to ona od razu staje w mojej obronie.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.

Dobrze ze masz oparcie w najstarszej.widze ze tesiowa to taka prawdziwa z dowcipów.

Ogólnie wiesz widzi że kocham dzieciaki, że mam z nimi dobry kontakt ale jak coś nie jest po jej myśli to potrafi ochrzanic a po godzinie zadzwonić jak gdyby nigdy nic. Najgorsze ze wydzwania do wszystkich i się pyta o radę i boję się że jak jej powiemy to rozdmucha to na cały półwysep...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@Paula1207 Trzymam kciuki za sobotę, żeby jednak stresik był mniejszy, a wszyscy na pewno będą się cieszyć :)

U nas to było czasem w drugą stronę - znajomi przesadzali z pytaniami kiedy dzieci itd, a my 4 lata walczyliśmy o fasolkę i było momentami bardzo ciężko się tłumaczyć - z czasem wzięliśmy psa i mówiłam, że już mam synka, żeby się odczepili ;)
My w czerwcu przygarnelismy szczeniaka bo nie myślałam że w ogóle będziemy mieć dzieci. Tym bardziej ze z poprzednim partnerem nie zabezpieczalismy się przez 10 lat i noc. Zero ciąży. Ale teraz dziękuję za to Bogu [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Dzień dobry :)

Moja teściowa nie żyje a akurat ona by się ucieszyła bardzo... Za to mama niekoniecznie będzie zachwycona, po co ludziom trzecie dziecko? To już wychodzi ponad ogólnie przyjęty standard. Tylko, że ja nie żyję standardowo.

Z tym mijaniem objawów to jakaś ściema, za 5 dni zaczynam 4 miesiąc i nic nie jest lepiej. Wczoraj wręcz było jeszcze gorzej, armagedon cyckowobrzuszny.

Do góry